VIDEO: Hvordan pynter jeg min vindueskarm?

Når vi skal indrette vores vindueskarme har vi tit en tendens til at stille to ens lysestager i den ene ende, to urtepotter i den anden ende og måske en lille souvenirs fra en rejse for flere år siden. Hvis du synes det er flot så bliver du endelig ved med det, men her på bloggen vil jeg give mit indretningstips til hvordan du skaber ro og stemning i din vindueskarm. Og give dig ideer til pynt i vindueskarmen.

Jeg har lavet en lille video hvor jeg giver inspiration til dekoration af vindueskarme. Jeg beklager den ringe kvalitet men håber i kan få lidt ud af videoen alligevel. Jeg vil gerne give min vindueskarm ro og stemning og det gør jeg ved at lave dekorationen på midten af vindueskarmen og der lave en sød opstilling så der samtidig er noget at kigge på og som giver lidt hygge. Jeg sørger for at samle mit brugskunst så det bliver til et stilleben.  Jeg bruger bøger til at skabe niveau i min opstilling og det giver også  personlighed at kan folk se hvad du læser og brug gerne billeder med personlige billeder i. Jeg har i en anden video Sådan kan du pynte en hylde vidst hvordan man kan pynte og det er samme princip jeg går efter når jeg indretter min vindueskarm.  Jeg har også lavet en video sådan kan du pynte en smal hylde hvor det er samme princip du kan bruge hvis du skal have pynt til smalle vindueskarme.

vaser til vindueskarm

Indretningstips til styling af vindueskarm:

 •  Hvis du er til brugskunst med farver så hold dig til en farveskala fx vaser, krukker, blomster, billeder i rammer mm. kan være i forskellige sart rosa og lyserøde farver.
 • Stabel bøger eller magasiner i din vindueskarm og brug dem som podier du kan pynte på. På den måde opnår du højder i din dekoration.
 • Har du en meget stor eller høj vindueskarm så pas på med ikke at bruge for mange små nips ting, de kan nemt forsvinde i dit store vindue og syne af ingenting.
 • ideer til vindueskarme: Sammel dine yndlingsting som vaser, lysestager, gamle handsker, briller, bøger, magasiner, kurve, madonnafigur, billederammer, souvenirs og sæt det sammen i en klynge i vindueskarmen.
 • Ved indretning af lang vindueskarm kan du istedet for at sprede dit brugskunst i hele vinduet så sammel det i 2-3 dekorationer. Det giver ro og balance i din vindueskarm
 • dekoration til vindueskarm   pynt til vindueskarm

2 Comments

 1. Hej Tanja. Har lige set din video med dekoration af vindueskarm, det ser rigtig godt ud. Jeg har 2 lange hylder i mit køkken hvor jeg opbevarer alle mine vaser ca 27 stk i forskellige størrelser, former og farver. Har du et forslag til en smart opstilling med dem? Med venlig hilsen

  1. Hej Susanne

   Tak for din besked – det kunne måske være en ide af dele dem på hylden så de ikke fylder hele hylden. Men sætte dem i 2 – 3 grupper på hylden alt efter hvor lang din hylde er. Nu ved jeg ikke om du har farver på dine vaser men du kan også sætte dem sammen i farver så det ikke kommer til at se for rodet ud på hylden. Evt. kan du pynte med lidt mere fx en stak gamle bøger hvor et par vaser kan stå på, en lysestage mm. for at skabe lidt variation på hylden og det ikke kun bliver vaser. Håber det kunne hjælpe lidt ellers er du velkommen til at skrive til mig på tanja@rosen-lund.dk evt. med et billede af hylden. 🙂

   Mvh. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *