Video – sådan kan du pynte en hylde

video

I videoen giver jeg et bud på hvordan en hylde med knager kan pyntes for at det ser harmoniske og enkelt ud.

Når du pynter en hylde er det en god ide at pynte ud fra en trekant. At du starter med den højeste ting i midten eller lidt forskudt på midten af hylden ( det gyldenen snit) og pynter ud af med mindre ting. Saml dekorationen så det bliver en dekoration/opstilling på hylden i stedet for at sætte to vaser i den ene ende på hylden og nogle lysestager i den anden på hylden. Så er det en smagssag hvor meget pynt du vil have på hylden alt efter størrelsen på hylden og hvor i boligen hylden hænger.

deko af hylde  hylde

Rigtig god fornøjelse

Kærlig hilsen Tanja

7 Comments

 1. Hejsa.
  Jeg har et superflot gammelt dækketøjsskab.
  Det volder mig meget besvær med at pynte det.
  Håber du kan hjælpe.
  Vh. Rikke.

  1. Hej Rikke
   Tak for din besked her på bloggen 🙂 Jeg vil lige høre om dit skab er et lukket skab? Det er kun ovenpå bordpladen du mangler hjælp til en pyntning?

   Kærlig hilsen Tanja

 2. Hej Tanja.
  Jeg har forelsket mig i denne flotte dekoration du har lavet oven på hylden på din video. Der er nogle af de ting, som du har anvendt, som jeg er vild med. For.eks. de 2 ens vist sølvkrukker med låg, + englen . Er det noget som du stadig har i dit sortiment. Min hylde er 15 x 65 cm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *