Video – sådan kan du pynte en smal hylde

Jeg har haft flere der har spurgt på hvordan og hvad jeg vil vælge at pynte en smal hylde med for der er jo ikke meget plads at gøre godt med.

Så her i videoen giver jeg et bud på hvordan du kan julepynte en smal hylde. De smalle hylder kommer vi ikke uden om, de er super fine at have hængende hvor vi ikke så meget plads som fx i entreen, en smal gang eller over en kommode eller et andet møbel.

Med henblik på glaskassen jeg har brugt i videoen med juletræslys i og sikkerhed for brandskader som vi helst skal undgå så kan jeg på denne hylde trække glaskassen ud fra væggen så der ikke er risiko for  skader på væggen. Så husk at lys ikke skal være tæt på væggen når de tændes 🙂

smal hylde  hylde

Smal hylde i antik look 385.-

Glaskasse til juletræslys i sølv  129.-

Paddehat i keramik med guld bund 69.-

Rensdyr i kobber 29.-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *