Vand med smag – 4 lækre opskrifter

Vand med smag – 4 lækre opskrifter

vand med smag  Vand med smag - 4 lækre opskrifter

Server lækker og sund vand med smag til grill aften på terrassen eller have en flaske stående i køleskabet så du nemt kan tage et glas frisk vand med smag. Udover det smager rigtigt lækkert så er det også meget dekorativt at have fine flasker eller saftdispencer stående på bordet. Alt efter hvad du vælger at komme i dit vand kan du lave nogle rigtig flotte vandflasker. Jeg har brugt den skønne H20 vandflaske fra Riviera Maison. Den har en perfekt størrelse til køleskabet og så er den med praktisk skruelåg.

    vand med jordbær  sommervand  sommerdrik

Du kan komme lige det i vandet som du bedst kan lide om det så er frugt, krydderurter, grøntsager mm. du kan også lave fine isterninger med fx. lavendelblomst, hyldeblomst, jordbærstykker mm. i dit vand. Det pynter også i flasken og smager rigtigt lækkert.

Opskrift på vand med smag

  • Vand med rosmarin. Kom en kvist rosmarin i flasken. Det smager lækkert og ser dekorativ ud.
  • Vand med agurk og mynte. Skær agurk i tynde skiver og kom hele mynteblade i vandet. Hvis det er sæson så kom lidt hyldeblomster i. Det giver en let sødme til vandet.
  • Vand med jordbær og hyldeblomst. Skær en håndfuld jordbær i halve og kom hyldeblomster i. Få ægte sommerstemning i en flaske med danske jordbær og hyldeblomster fra haven.
  • Vand med lime og mynte. Den klassiske med citron eller lime frugter i. Brug økologisk når hele frugter kommer i vandet. Skær limen i små både og kom hele mynte blade i.

flaske fra riviera maison   vand med rosmarin

Rigtig god sommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *