Sådan laver du en væg i betonlook nemt og hurtigt

Sådan laver du en væg i betonlook nemt og hurtigt

Jeg vil vise jer en helt fantastisk maling som jeg virkelig elsker. Jeanne d´arc living er kommet med en ny maling Textured Effect Paint. Du kan bruge den på møbler, vægge, gulve mm. Den er perfekt til at lave rustikke vægge med et beton look / cement look og den er virkelig nem at bruge i forhold til andre malinger der er på market lige nu. Du kan nemt og hurtigt uden at skal spartel med en tyk cement maling, uden at slibe med sandpapir, uden at bruge svamp og vand for at skabe effekt mm. Jeg vise dig her i videoen hvor nemt det kan gøres. Hvis du en dag bliver træt af din væg, ja så maler du den bare over med en ny kalkmaling farve.

Hvis du har en glat væg/overflade skal du male med effect primer først. fx. væg med tapet, glasvæv mm. Hvis du allerede har en pudset væg behøver du selvfølgelig ikke at komme primer på. Så skal du bare sørge for den ensfarvet og ikke en væg med fx malet gule striber på, for så kommer de gule striber til syne under effect paint. Så skal du male din pudset væg med fx. en hvid kalkmaling inden.

Du skal bruge:

Effect primer – Effect maling – pensel – spartler

Sådan gør du:
 • Mal væggen med Effect Primer. Den er med små sandkorn som gør væggen ru. Den fås i grå eller hvid farve. Mal den på væggen med en pensel og lad den tørre i ca. 8 timer.
 • Mal derefter med Effect Paint med en pensel. Mal et område af gangen og glat det ud med en spartel.
 • Lad det tørre og nyd resultatet.

Her kan i se de 4 farver man kan vælge imellem. De ligger meget op af hinanden. Der er anvendt hvid primer under.

Bronze Brown – Warm beige – Soft grey – Silver blue

effect maling

Farvekort effectpaint

Slidstærk betonvæg

Ønsker du din beton væg ekstra slidstærk så giv den et lag lak  fra Vintage Paint. Brug lakken især hvis du har malet på gulve eller væge i køkkenet hvor væggen skal holde til snavs og slid.

mal med vintage paint  Få beton look

Rigtig god fornøjelse 🙂

 

8 Comments

  1. Hej Sisse

   Ja det tror jeg bestemt du kan – hvad er overfladen er det metal på sådan en lampe? (på metal ting har jeg erfaring med at slibe let på metallet inden jeg maler med kalkmalingen så malingen bedre binder sig fast)

   Kh. Tanja

  1. Hej Jannet
   Jeg sælger desværre ikke kalkmaling mere. Kontakt Vintage Paint for en forhandler nær dig 🙂 de kan helt sikkert hjælpe dig.

  1. Hej Caroline
   Jeg er desværre stoppet med at forhandle kalkmaling. Kontakt Jeanne d´arc living de kan fortælle dig hvor de har solgt deres maling til nær dig 🙂
   Kh. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *