Sådan kan du style din kommode – med Riviera Maison

Sådan kan du style din kommode - med Riviera Maison

Få inspiration til hvordan du kan style din kommode med lækre produkter fra Riviera Maison.

styling af kommode

   Tit så skal der ske noget nyt og man trænger til forandring på sin kommode eller skænk i stuen, entreen eller i soveværelset. Jeg har lavet en lille video hvor i kan se hvordan det hele kommer til at se ud og hvordan jeg sætter det op.

Jeg elsker at finde frem til de ting jeg vil pynte med og elsker specielt at gå og hygge omkring projektet. Det kan nogle gange godt tage flere dage for at mig at finde frem og tænke over hvad jeg vil have på min kommode og den process synes jeg er så hyggeligt…

Når du skal pynte din kommode skal du også tænke over hvad du vil have på væggen over din kommode. Det kunne være billeder, knagerække mm. Her har jeg valgt en magsinholder så jeg kan pynte med mine yndlingsbøger eller magasiner i hylden og en lille vase. Ved siden af magasinhylden har jeg valgt en wallsticker Rm logo Home is where you can be you som er et kendt citat fra Riviera Maison. Jeg havde lyst til at der gerne måtte ske noget andet end “bare” at hænge nogle billeder rammer op så det blev til magasin holderen og en wallsticker. ( ikke at der er noget galt i billeder rammer for det kan også være rigtigt fint)

Sådan pynter du:

1.Start med den største ting først, her er det lampen. Jeg sætter den ikke helt i midten på kommoden men tæt på.

2. Derefter begynd at style ud af fra lampen. På den ene side sætter jeg en sød stemningsfuld glasbowle og på den anden side skaber jeg lidt mere højde og fylde med vasen med blomster i og den søde ramme.

3. For at skabe lidt ro i pyntningen vælger jeg at sætte 3 ens lysestager.

boligstylist            sådan pynter du din kommode

God arbejdslyst…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *