Chokolademuffins med rabarberkompot

Lækre svampet Chokolademuffins med rabarberkompot

Chokolademuffins med rabarberkompotDet er rabarbertid og køkkenhaven boomer med friske rabarber så der er lavet en stor portion rabarberkompot som kan bruges til mange ting. Her har jeg brugt rabarberkompotten til de lækre svampet chokolademuffins men det er bestem også et hit til morgenmaden med skyer til herhjemme.

Opskrift
ca. 12 stk.

Tørre ingredienser
100g. grov hakket mørk chokolade
250g mel
200g sukker
50g kakao
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker

Våde ingredienser
2 dl. mælk
100g. smør
2,5 dl yoghurt naturel
1 æg

Frosting:
200g smør
200g flormelis
30ml. mælk

Tag to skåle og kom i de tørre ingredienser i den ene og de våde i den anden skål. Vend herefter det tørre over i de våde ingredienser og vend det med en dejskraber. Brug ikke en håndmixer men vend det  forsigtigt sammen med din dejskraber. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i ca. 15 min. ved 200 grader.

Ingredienser til frostingen blandes i en skål med en håndmixer. Når muffins er kolde pyntes de med frosting og rabarberkompot.

Find opskriften her på Rabarberkompot

Anret de lækre muffins på en flot tallerken, her har jeg pyntet den fine firkantet tallerken med brunt fedtpapir og friske mynteblade og de sødeste skeer fra Riviera Maison.

chokolademuffins

Velbekomme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *