Julekalender d. 11 december 2016
Opskrift på lækre Cornflakes crisps
Er du vild med chokolade så skal du altså prøve denne opskrift, den er hvert fald et hit her hjemme blandt voksne og børn og især ungerne elsker når vi skal lave dem for der er jo smagsprøver på chokoladen under bage processen 🙂
Server dem på et fint julefad og nyd dem til en kop julete i denne søde juletid.
Du skal bruge:
100g mælkechokolade
250 g nougat
350 g nutella
1 l cornflakes
300 g mørk chokolade kvalitet 70%
Hak den lyse mælkechokolade og nougat i tern og smelte det sammen med nutella i et vandbad (i en stor skål over en gryde med kogende vand). Fjern skålen fra varmen.
Vend forsigtigt chokolade sammen med cornflakes.
Hæld dette i en lille rektangulær form, fx. 26 x 13 cm med bagepapir i. Kom det omhyggeligt i formen og tryk det let så der er ingen lufthuller.
Lad afkøle i køleskabet og skære kagen i 2 x 4 cm brede stykker.
Hak den mørke chokolade. Smelt 1/3 af den i et vandbad, fjerne skålen fra varmen og rør i resten af chokoladen, indtil det er smeltet. Lad dem køle af ved omrøring til omkring 28 grader.
Dyp cornflakes stykkerne i chokoladen med hjælp af en gaffel. Lad dem dræne på en rist (dækket med bagepapir).
Se de mange smukke bageforme og bageredskaber på hjemmesiden