DIY smukke juletrommer

lav de fineste juletrommer

Julekalender d. 12 december 2016

DIY smukke juletrommer

I dag vil jeg vise jer hvordan i kan lave de yndige juletrommer selv.

DIY smukke juletrommer

Er du til vintage jul og jul i fransk landstil så skal du næsten prøve at lave de fine juletrommer. De er så hyggelige at pynte med på julefade med julekugler og andet julepynt. Så kan du få trommer der passer lige til din jul i de rette farver.

Du skal bruge paprør i de størrelser du ønsker dine trommer i. Det kunne fx være en toilet rulle til små trommer eller plakat ruller. Jeg har brugt paprøret fra store tape ruller når alt tapen er brugt. Men husk jo mere tyk og stabil paprøret er jo nemmere og smukkere bliver trommerne. Så skal du bruge noget flot gavepapir, blondebånd, papir med noder, bagepapir, servietter eller hvad nu der passer hjem til dig. Du kan også printe et julemotiv ud du har fundet på nettet. Så skal du finde noget tilbehør til at pynte med som bånd,pynt og dekoration. Det kunne være gamle knapper, kors, små kongekroner mm.

Sådan gør du:

Lav først enderne på trommen med et fint papir. Sørg for det sidder godt fast med lim. Klip fx. små hak i papiret hele vejen rundt så det bliver pænt når det skal sidde på en rund overflade. Derefter dækker du de ender du har klippet for at papiret kunne sidde fast med fx. nodepapir eller andet papir og lim det godt fast. Nu kommer det sjove hvor din tromme skal pyntes med bånd, knapper mm. Kun fantasien sætter grænser.

lav selv juletrommer

Til mine trommer har jeg brugt bagepapir og printet et julemotiv ud på det.

juletrommer

God arbejdslyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *