Dæk dit påskebord – inspiration til påskefrokost 2022

Dæk et smukt påskebord;

Påskefrokosten er ofte forbundet med faste traditioner, når det gælder påskemenuen, det er den hvert fald her hjemme. Derfor elsker jeg at gøre lidt ekstra ud af borddækningen og pynten på bordet. Der er masser af muligheder når det gælder påskepynt – æg og fjer høre næsten til men det kan gøres på flere måder.

hurricane    

Her har brugt den fine Hurricane fra Riviera Maison som jeg har pyntet op med forårsgrene, blomsterløg, masser af æg, fjer og mos. Den flotte hurricane kan bruges året rundt om det er påske, sommer, efterår eller til jul. Den kan styles efter årstiden og vil være flot på kommoden, en hylde eller som her på spisebordet. Det at den fine hurricane er aflang og smal gør der er masser af plads til tallerkner, fade og glas som også høre til et dækket påskebord

Service er der brugt de smukke tallerkner med skrift og guldkant, de giver en varme til borddækningen og så er det altså hyggeligt at læse de små citater der er skrevet på tallerkner og skåle.

  

Præsenter din påskemenu pænt på smukke serveringsfade, i flotte skåle med det fine bestik i. Det runde fad er perfekt til tunmousse, halve æg, tilbehør som nødder, og andet snack. Det store fad med skrift og håndtag kan bruges til mange ting – her har jeg serveret fiskefilen med økologisk remoulade, citronbåde og rejer ved siden af i smukke skåle. Fadet har en rigtigt god størrelse det kunne også sagtens være den varme leverpostej med tilbehør til.

rund fad  

 

TIP; Pynt med frisk purløg i stænger eller større dild grene – det behøver ikke altid at være klippet i små stykker.

 

Server dit brød i søde brødkurve

 

Søde påskeservietter til dine gæster eller fuldend påskebordet med de smukke æggelys.

 

2 Comments

  1. Hej
    Jeg har 10 stole som er færdigmalet med kalkmaling og krakket effekt og 2 af dem har fået farvet voks, kan jeg lakerer ovenpå voksen?

    1. Hej Hanne – hvis du har malet med JDC kalkmaling kan du godt male ovenpå voks 🙂
      kh. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *