Møbelkampagne fra 27 Maj til 6 Juni.

Dette betyder, at ved hvert køb på mindst 4000, – på møbler, vil du modtage et gavekort på tilbehør til en værdi af 565, – i perioden 27. maj til 6. juni 2021. 1 gavekort pr ordre.

Skriv i din bestilling: Møbelkampagne

Betingelser: Gavekort er ikke tilgængelige på nedsatte møbler eller i forbindelse med andre tilbud. Gavekortet er ikke gyldigt til køb af møbler eller gavekort. SPECIEL PRIS Gyldig fra 27. maj til 6. juni 2021, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke bruges sammen med andre tilbud. Kan ikke bruges sammen med abonnement medlem.

DET MED SMÅT:

Dette gavekort kan kun anvendes ved et senere køb i butikken hvor det blev udstedt. Gavekortet er ikke gyldigt til køb (små) møbler eller gavekort. Denne kupon skal anvendes i sin helhed, kan ikke indløses kontant og kan muligvis ikke bruges som depositum eller til at betale en forfalden saldo møbelordren. Hvis møbelbestillingen annulleres, vil kunden være det opkrævet for det eller de indløste gavekort. Gavekortet er gyldig indtil 20. juni 2021 og kan ikke bruges i kombination med andre salgsfremmende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *