Møbelpleje & vedligehold

Møbler fra Riviera Maison er lavet på naturlige og ærlige materialer. Håndlavet møbler i den bedste kvalitet som holder i mange år. Med den rette kærlighed, møbelpleje og stofpleje kan du nemt selv forlænge livet på dine møbler.

Sådan plejer du din sofa:

Start altid med at imprægnere din nye sofa med det rigtige plejeprodukt. Riviera Maison har udviklet en plejeserie som kan købes i shoppen. Plejeproduktet skaber et beskyttende lag på din sofa og fremhæver sofaens kvalitet. Det anbefales at imprægnere 2 gange om året.

Sofa i pillini læder brugs en leder fedt beregnet til pillini.

En sofa vil altid ændre udseende og form når den bliver brugt men du kan selv gøre meget for at holde på formen på din sofa. Sofahynder vil ændre form så derfor er det vigtigt at du bytter rundt på hynderne i sofaen så hver hynde bliver brugt forskelligt. Bryd dine rutiner og skift gerne plads i sofaen så i ikke altid sidder samme sted i sofaen. Det vil holde formen i længere tid og polstringen i hynderne vil være ensartet.

Hynder skal bankes:

Ja tæsk endelig løs – det lyder måske lidt voldsomt men hynder må gerne bankes ofte og hårdt så fyldet falder på plads for hynden for form igen. Er der lynlås i hynden så lyn op inden du banker så luften kan komme ud. Især hynder med dun skal bankes hårdt og ofte. Sofaer med skum er mere fast i komforten men den skal stadigvæk bankes.

Rengøring af sofa:

Det er en god ide at støvsuge din sofa hver uge. Brug lav styrke på din støvsuger og brug det bløde mundstykke så stoffet og fyldet ikke flytter sig og du strækker ikke for meget i stoffet så det bliver udvidet.

Træpleje:

Træ er et levende materiale som påvirkes af sine omgivelser. Er rummet koldt vil træet trække sig sammen og er rummet varmt vil træet udvide sig. Derfor er det vigtigt at tænke sig om når man køber nyt træ møbel hvor møblet skal stå. FX.  møbler tæt på en brændeovn er mere udsat. Daglig rengøring skal gøres med en fugtig klud. Ved grundigere rengøring gøres med plejeprodukt fra Riviera Maison. RM Wood Care Matt Surface er beregnet til alle møbler med mat overflade som Old elm. Det anbefales at gøre 2 gange om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *