RM Wood Care Matt Surface

349,00 DKK

Træ er et naturligt produkt med et dejligt, autentisk udseende. Du har gjort det fremragende valg at holde dine træmøbler i top stand med dette premium træplejesæt. Dette sæt indeholder en effektiv rengøringsmiddel og et plejeprodukt, specielt til matlakerede træmøbler

Få op til  17% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

RM Wood Care Matt Surface er et pleje sæt som er velegnet til spiseborde, kommoder mm.

Sættet består af:Natural Wood cleaner, Wood matt polish,rengøringshandske,
mikrofiber klud,rum termometer/hygrometer, 40 stk. sorte filtpuder til at sætte fast på bord/stole ben.

Natural Wood Cleaner:

En sikker, vandbaseret intensiv renser til træ med lak, voks, olie eller hård voksolie. Ikke egnet til ubehandlet træ. Renser, affedter og fjerner snavs og pletter.
Påfør en generøs mængde af naturligt trærens på en ren, fnugfri klud (mikrofiber). Gnid jævnt i overfladen og lad det trænge igennem i kort tid. Tør derefter af med en ren klud. Den rene overflade skal behandles med Wood Matt Polish.


Wood Matt Polish:

Et plejeprodukt specielt til alle matlakerede træsorter. Fjerner alle blanke pletter giver ekstra beskyttelse og opdaterer møbler uden at efterladt et blankt lag.

Test for farveforskel og modstand på et synligt sted. Sammenlign efter tørring. Det foretrækkes først at rense / affedte træet ved hjælp af naturligt trærens. Påfør et tyndt, jævnt lag og poler med en fnugfri klud og lad det tørre. Gentag denne proces for stædige blanke streger. Gentag behandlingen 2-4 gange om året.

 

Du kunne også være interesseret i...

  • RM Textile Care

    RM Textile Care

    349,00 DKK
    Tilføj til kurv