Indretning af Café, Hotel, Restaurant

Giv dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har alt i interiør og inventar til din Café, Hotel eller Restaurant. Vi kommer også gerne og styler efter årstiden så du altid kan slå dørene op og byde dine gæster indenfor i go stil. Hos Rosen-lund står vi klar til at give dig masser af indretningsideer og inspiration til et nyt look i din cafe, Hotel eller Restaurant. Vi har mange års erfaringer i boligindretning og et vigtigt element i vores passion er at skabe en hyggelig stemning så dine gæster føler sig velkommen og kommer igen. Det gøres med den rette indretning og din kundeservice.

    indretning af cafe

Alt vores interiør og inventar er fra det populære firma Riviera Maison i Amsterdam. De laver unikke og professionelle møbler og interiør til cafe, Hotel og Restaurant. Vi kan fuld designe, dvs. alt som borde, stole, tallerkner, glas, viskestykker, håndklæder, duge, servietter, isenkram, bestik, puder, sengetøj, lamper, sofaer, skriveborde, loungemøbler, billeder mm. Alt sammen i den nordiske og lette stil med et twist af nærhed med deres håndlavede møbler og bordplader i bl.a. rå træ. Når vi sammen har fundet frem til din indretning særbestiller vi det hjem til dig fra Riviera Maison.

          cafe    indretning af cafeer

     

Vi laver også wallstickers til Café, Hotel og Restaurant som er en nem og dekorativ måde og pynte vægge og møbler med. Citater, egne opskrifter mm.

wallstickers til cafer, hotel mm.

Indretning og styling af Cafe og Restaurant

Ved cafe og restaurant indretning er det vigtigt at dine gæster føler sig godt tilpas. Det gøres med en blød og harmonisk indretning. Vælg især bløde elementer som fx. et tæppe der hænger over et armlæn eller en pude til ryggen. Levende lys, planter, borde og stole i naturmaterialer giver en afslappet og hyggelig stemning. Restaurantmøbler Cafeborde og cafestole vælges med omhu de skal være komfortable, praktiske og dekorative. Det giver en rigtig god effekt og indrette med forskellige stole omkring et bord. De behøver ikke at være ens, det giver et frisk og dekorativ look til din cafe. Vi har også skønne barstole og højborde til cafeer til dem der kun ønsker en hurtig kop te eller kaffe.

Server din cafemad på en frisk og anderledes måde. Vi giver gerne inspiration til en anderledes præsentation af mad med vores store udvalg af anderledes tallerkner, fade og bakker. Det kan være din burger skal serveres på en smuk træbakke med små skåle til dressinger, brød mm.

cafe spisested    cafe personale

Restaurantmad  cafebord  suppe

Indretning og styling af Hotel

Vi tilbyder hotelinteriør i luksus New York stil fra Riviera Maison. Lækre puder i mange forskellige materialer og størrelser. Senge gavle, sengetøj, lamper, skriveborde, tapeter mm. alt sammen i en lækker luksus stil og kvalitet. Det kan være  dine Hotel værelse trænger til et nyt moderne look så finder vi sammen med dig det rette look og materialer fra Riviera Maison. Tit skal der ikke meget til før et værelse kan få nyt liv og blive mere indbydende for dine gæster. Fx tapet på en væg, en flot ny sengegavl med polstrede stof eller i rå naturlig træ. Store flotte pyntepuder, nyt lækkert sengetæppe, sengeborde, nye lamper, skrivebord mm. Hotelværelser kan være hårdt belastede og derfor er det også vigtigt at det der bruges er i en god og holdbar kvalitet.

   hotel indretning  indretning af dit hotel  indretning af hoteller

 

Skulle du have spørgsmål eller ønsker til hvordan vi kan hjælpe med at indrette din café, restaurant eller dit hotel så tag gerne kontakt på tlf. 30493299 eller tanja@rosen-lund.dk Der er mulighed for at se et lille udvalg i vores butik i Suldrup, Nordjylland. Rosen-lund, frendstrupvej 8, 9541 Suldrup

Har du brug for mig?

Har du Brug for dekoratør og boligstyling til dit hotel så kontakt mig gerne.

indretning af hotel og cafe

Kærlig hilsen

Tanja

Tlf. 3049 3299  e-mail: tanja@rosen-lund.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.