Glædelig jul

glædelig jul

Julekalender d. 24 december

Glædelig jul

glædelig jul

Så blev det d. 24 december. En dejlig dag med forberedelse og glade forventninger venter i dag. Dagen som vi har forberedt os på i næsten 2 måneder. Med at tage julebilleder, lave julekalenderen her, lave juledekorationer, pynte op, bage og bare hygge. Det har som altid været en fornøjelse at lave julekalenderen her og jeg har fået mange godt tilbagemeldinger på sms, beskeder på facebook og instragram på de små videoer mm. Mange tak det varmer meget, især når man også bruger en masser tid på det.

Det har været et fantastisk spændende år 2017 hos Rosen-lund.dk Jeg kom tilbage fra min barsel og det blev også året hvor vi tog en stor og spændende ny leverandør ind som er blevet taget så godt i mod af alle jer – Mere end vi turde håbe på – nemlig Riviera Maison. Det jeg elsker ved Riviera Maison er de alm. hverdagsting som de har gjort mere hyggelige og pænt at have i brug.  Vi kommer helt sikkert til at se mere til Riviera Maison i 2018.

Jeg vil til slut sige et stort og varmt TAK til dig. Fordi du har valgt at handle i netbutikken eller kommet på besøg i gårdbutikken. Det er jeg utrolig glad for og sætter stor pris på.

Du ønskes en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

Kærlig hilsen

Tanja

RM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *