Brug for dekoratør og boligstyling

indretning af hotel og cafe

Mangler du indretningshjælp til et rum i din bolig, sommerhus, cafe, hotel eller prøvelejlighed hjælper jeg gerne.

Jeg indretter med møbler og interiør fra Riviera Maison som er kendt for deres kvalitet og design og som har alt til boligen og erhverv.Der er over 200 forskellige stole at vælge imellem og jeg kan total indrette med service, tekstiler og møbler til alle boligens rum.

Jeg tilbyder styling af:

 • Styling og indretning af cafeer, hoteller
 • Arbejdspladser, venteværelset, kontorer
 • Sommerhus
 • Prøvehuse/Nybyggeri
 • Feng Shui Indretning

Indretning af erhvervslokaler:

Trænger kontoret til at blive frisket op? venteværelser, kantinen skal gøres mere hyggeligt og indbydende eller skal typehuset indrettes så kunderne kan se sig selv bo i huset.
Jeg hjælper med at skabe miljø og stemning som dine kunder og medarbejdere trives i.

Brug for dekoratør?

Om mig

 Jeg hedder Tanja, er 37 år og er udannet dekoratør og har 20 års erfaring i indretning og styling. Jeg er gift med Casper. Sammen har vi 3 (til tider:))skønne unger – Madalina, Malias og Mariella. Jeg har siden arbejdet som indretningskonsulent hos IDE møbler, stylet vinduer for bl.a. Hi Fi klubben,
Ide gardiner, apoteker, frisører, indrettet hoteller, private boliger, prøvehuse/lejligheder mm. Indrettet cafe og hoteller.Jeg elsker boligindretning, styling, god mad og bage med mine børn.
Jeg indretter med møbler og interiør fra Riviera Maison som er et Brand jeg virkelig elsker og derfor også har valgt at sælge i shoppen. Jeg tror på at livet er for kort til ikke at gøre noget ud af selv de små hverdags ting.
– Hvorfor servere en alm. kop kaffe til sig selv når man kan servere den i den fineste kop, på en sød kaffebakke med en yndig ske i.

indretning af bolig og lejligheder, hoteller og cafeer

Book indretningshjælp

2899.- plus kørsel

Ca. 2 timers indretningskonsultation i dit hjem. Inden vi mødes modtager jeg gerne fotos af de aktuelle rum samt lidt beskrivelse om hvad du ønsker hjælp til. Når vi mødes taler vi om stil, farver, ideer og budget. Vi gennemgår din bolig og ser på muligheder og jeg lytter til dine ønsker og behov. Jeg tager flere billeder og evt. mål.

Efter mødet modtager du på mail en handlingsplan med møbler, tapeter, indretningsforslag, styling, farver mm.

 • Ønsker du ved slutningen af projektet at jeg kommer og styler og finjusterer indretningen så afregnes timepris til 749.-
 • Møbler og interiør indbæres og udpakkes af kunde.
 • Ophæng af interiør, lamper osv. sørger kunde selv for.

Book Online indretningshjælp

1859.-

Har du brug for hjælp til indretning af et rum eller 2 så mail billeder og gerne video af rummet samt beskrivelse om hvad du ønsker hjælp til. Beskriv rummet, hvad det skal bruges til, hvilken behov rummet skal opfylde hos dig, grundplan, din stil og budget

Jeg vil udarbejde et indretningsforslag med møbler, interiør, farver. Du modtager materiale på mail så du nemt selv kan gå i gang med indretningen og derved skabe en rød tråd i din bolig.

Kontakt mig gerne hvis vi skal have et samarbejde.

Tanja@rosen-lund.dk

2 Comments

 1. Vi har købt et hus i Skagen, som vi skal have bygget om og møbleret på ny og dertil vil vi meget gerne have din hjælp.

  1. Hej Anette

   Tak for din besked – hvor dejligt, det glæder jeg mig til at høre mere om. Jeg kontakter dig 🙂
   Kh. Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *