Brug for dekoratør og boligstyling

Mangler du indretningshjælp til et rum i din bolig, sommerhus, cafe, hotel eller prøvelejlighed hjælper jeg gerne.

Jeg indretter med møbler og interiør fra Riviera Maison som er kendt for deres kvalitet og design og som har alt til boligen og erhverv.Der er over 200 forskellige stole at vælge imellem og jeg kan total indrette med service, tekstiler og møbler til alle boligens rum.

Jeg tilbyder styling af:

  • Styling og indretning af cafeer, hoteller
  • Butiksvinduer
  • Arbejdspladser, venteværelset, kontorer
  • Sommerhus
  • Prøvehuse/Nybyggeri

Indretning af erhvervslokaler:

Trænger kontoret til at blive frisket op? venteværelser, kantinen skal gøres mere hyggeligt og indbydende eller skal typehuset indrettes så kunderne kan se sig selv bo i huset.
Jeg hjælper med at skabe miljø og stemning som dine kunder og medarbejdere trives i.

  

Om mig

Jeg hedder Tanja og er udannet dekoratør og har 20 års erfaring i indretning og styling.  Jeg er udannet dekoratør og jeg brænder for indretning, farver og former. Jeg er gift med Casper og sammen har vi 3 dejlige unger. Vi bor på landet med skøn natur omkring os og der er her jeg også har butikken/showroom som du er hjertelig velkommen til at besøge. Jeg har haft butik i Aalborg og da jeg lukkede butikken begyndte netbutikken og siden da har jeg kørt rundt i Danmark og indrettet private boliger, butiksvinduer mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *