Brug for dekoratør og boligstyling

indretning af hotel og cafe

Mangler du indretningshjælp til et rum i din bolig, sommerhus, cafe, hotel eller prøvelejlighed hjælper jeg gerne.

Jeg indretter med møbler og interiør fra Riviera Maison som er kendt for deres kvalitet og design og som har alt til boligen og erhverv.Der er over 200 forskellige stole at vælge imellem og jeg kan total indrette med service, tekstiler og møbler til alle boligens rum.

Jeg tilbyder styling af:

  • Styling og indretning af cafeer, hoteller
  • Butiksvinduer
  • Arbejdspladser, venteværelset, kontorer
  • Sommerhus
  • Prøvehuse/Nybyggeri

Indretning af erhvervslokaler:

Trænger kontoret til at blive frisket op? venteværelser, kantinen skal gøres mere hyggeligt og indbydende eller skal typehuset indrettes så kunderne kan se sig selv bo i huset.
Jeg hjælper med at skabe miljø og stemning som dine kunder og medarbejdere trives i.

Brug for dekoratør?

Om mig

 Jeg hedder Tanja, er 36 år og er udannet dekoratør og har 20 års erfaring i indretning og styling. Jeg er gift med Casper. Sammen har vi 3 (til tider:))skønne unger – Madalina, Malias og Mariella. Jeg har siden arbejdet som indretningskonsulent hos IDE møbler, stylet vinduer for bl.a. Hi Fi klubben,
Ide gardiner, apoteker, frisører, indrettet hoteller, private boliger, prøvehuse/lejligheder mm. Jeg elsker boligindretning, styling, god mad og bage med mine børn.
Jeg indretter med møbler og interiør fra Riviera Maison som er et Brand jeg virkelig elsker og derfor også har valgt at sælge i shoppen. Jeg tror på at livet er for kort til ikke at gøre noget ud af selv de små hverdags ting.
– Hvorfor servere en alm. kop kaffe til sig selv når man kan servere den i den fineste kop, på en sød kaffebakke med en yndig ske i.

Kontakt mig gerne hvis vi skal have et samarbejde.

indretning af bolig og lejligheder, hoteller og cafeer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *