Indret dit hjem med Riviera Maison

riviera maison forhandler

Indret dit hjem med Riviera Maison
“Hjem hvor du kan være dig i”

riviera maison   riviera maison interiør

Riviera Maison interiør er et eksklusiv brand. Det er kvalitets møbler og brugskunst i topklasse med de fineste detaljer. Riviera Maison startede egenligt som blomster butik i Amsterdam men blev senere til det vi kender i dag. Riviera Maison eksklusive samlinger er udformet med omhu og øje for detaljer. De fleste af deres produkter er håndlavede og viser mindre variationer i farve eller størrelse. De gør hver ting unik. Hos Rosen-lund er vi stolte af at være riviera maison forhandler i Danmark, det er produkter man kan stå inde for og som har en særlig historie bag sig.

Indret med Flet kurve i rattan

Riviera Maison er især kendt for deres fine kurve. Deres flet kurve er lavet i rustik rattan som er et naturmateriale fra Indonesien. Det er grene der vokser op af træstammer i junglen og som ligge til tørre i mudder og derved opnår de den gode kvalitet og farve som vi ser på deres produkter. Riviera Maison kurve finder du bl.a. opbevaringskurve, kurvereol til vin, servietholder i kurv, kurvebakker, brødkurve, køkkenrulle holder, rammer i flet, lampeskærme i flet, kurveholder til olivenolie, kurvestole mm. Riviera Maison bruger også kurve i deres møbler. Så rattan kurvene bliver en del af et møbel og det giver en rigtig god effekt og blødhed til møblet. Naturmaterialer som kurve gør din indretning mere blød og harmonisk. Kurve i naturflet giver en varm kontrast til hvide møbler som vi tit indretter os med når vi er til fransk landstil, country living eller nordisk stil som Riviera Maison passer rigtigt godt til.
For der er ingen tvivl, når man bruger kurve og flet i sin boligindretning så giver det en blødhed til noget af alt det hårde vi har i indretningen som fx gulve, vægge, tv skærme, glas vinduer mm. Vi bruger heller ikke så mange farver i vores indretning og så er det en god ide at indrette med flet kurve som giver den hygge og varme vi mangler.

Indret med Riviera Maison interiør

Riviera Maison interiør og brugskunst er her hvor du virkelig kan lege og sætte dit præg på din indretning. Du finder et stort udvalg af rammer, glaskrukker, glas opsatser, sølv fade, tapeter, gulvtæpper mm. Med brugskunst fra Riviera Maison har du mulighed for at udfolde din kreativitet da det er netop det de lægger op til, med de store glaskrukker som kan pyntes efter årstiden med forårsløg, strand skaller og smukke sten, efterårs blade, mos og kogler eller til jul med julekugler og smukt julepynt. De store glas fade eller opsatser kan stå til pynt på spisebordet, vindueskarmen, kommoden eller på badeværelset på gulvet. De er så dekorative og have stående. Mange af Riviera Maisons produkter er håndlavet og lavet i genbrug og det gør at det du køber er noget helt unik. Drikke glas kan varier lidt i højden og bordplader kan varier da det er lavet i genbrug. Det er da en grøn tanke og noget helt unikt smukt over.

I vores riviera maison webshop finder du alle de lækre varer og vi bestiller gerne hjem til dig hvis du har fået øje på noget du ikke kan undvære 🙂 Her kan du også se riviera maison udsalg når vi har gode tilbud på riviera Maison produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.