Brugskunst til haven

Brugskunst til haven

Brugskunst til haven er det der giver din have masser af hygge og stemning, det er med brugskunst du kan give din have et personlig udtryk. Ting til haven som vil pynte i haven og på terrassen kunne være blomster i flotte zink potter, krukker, lanterner, vandkander, madonna figurer, loppefund, kurve, metalskilte, havelys, fuglehus, haveredskaber, olielamper.

Du finder alt dette brugskunst til haven, online på Rosen-lund.dk, Udover brugskunst finder du masser af pynteting til haven som små lanterner til ophæng i træerne, større lanterner til foran hoveddøren, havebordet eller på terrassen. Super populært er det blevet med rustikke fuglebure eller træbakker der er pyntet med lys, figurer og blomster. Vi har et bredt sortiment af haveting til haven så du nemt kan lave søde små haveopstillinger rundt omkring i din have. Du kan nemt lave små oaser og små hyggelige rum i din have med brugskunst til haven. Lav fx små podier i et bed med gamle æblekasser og stil et par have krukker, en lanterne og en madonna figur på æblekassen eller plant en gammel trillebør til med smukke blomster eller krydderurter og stil den på terrassen. Du kan også nemt skabe stemning med en havebænk ved at sætte en lanterne, et fuglehus og en cement krukke med en lavendel i den ene ende af bænken og lægge en sød box hynde og et blød quilt så man får lyst til at sætte sig og nyde haven med en stor kop te fra tafelgut.

Er du til brugskunst i haven i den romantiske stil så kombiner loppefund, zink, rå træ, kurve, puder og plaider med sødt blomster mønster mm. så får du en romantisk havestil på din terrasse eller have. Det er en skam at gemme dine have redskaber væk i opbevarings kasser eller skuffer. Haveredskaber som havesaksen, rosensaksen, hånd skovl, greb, beskæresaksen, havesnor mm. skal frem og pynte i kasser eller hæng dem op på et vægstativ eller på  knager, knopper og greb over dit plantebord eller på terrassen. Se også Fransk landstil, alt du skal vide om fransk landstil.

pynteting til haven  krukker og pynt til haven  brugskunst til haven

haveredskaber   have brugskunst   havebænk med pynt

Skab fransk landstil i haven

For at skabe en rød tråd i din have og på terrassen så kig på dit hjem, og sehvordan det er indrettet og få indretningsstilen ud i haven også. Det giver mere ro i din haveindretning og din indretning som helhed. Indret med loppefund og genbrug. Se Loppefund – Sådan indretter du dit hjem med loppefund

  • pynt i grupper i din have. Som fx. lav en gruppe med zink potter der står samlet, en gammel stol der står med en lanterne på et andet sted i din have eller et gammelt zink badekar med blomsterhoveder og flydeglas til lys et helt 3 sted.
  • Madonna figur, zink vandkander, gamle skodder, passer perfekt til den franske landstil i haven.
  • Få et blødt og romantisk udtryk ved at pynte med plaider, quilt, hørpuder mm. i hængekøjer, stole og på bænke.
  • Masser af levende lys i haven giver stemning og hygge. Tænd op i lanterner, udelys, fakler, lyskæder, rislamper, olielamper, Stearinlys til batteri mm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *