Loppefund – Sådan indretter du dit hjem med loppefund

Indret med loppefund og genbrug.

Gamle sylteglas  loppefund gamle kurve

Der er noget helt specielt og fantastisk ved indretning med loppefund – Loppefund som fortæller en særlig historie fra gamle dage giver personlighed til din boligindretning. Det er her dit hjem skiller sig ud og fortæller hvem der bor i huset om det er brugskunst, gamle tekstiler fra din mormor eller loppefund fra et loppemarked. Du kan bruge dine loppefund på en ny måde i din indretning.

Dit genbrug skal frem og pynte i glasklokker, gamle kasser, kurve og skåle. Er du så heldig at have gammelt bestik så stil det frem i en stort gammeldags sylteglas og stil det på en hylde eller i en kurv på køkkenbordet sammen med gamle tallerkener. Er du til den rustikke indretning er gamle melsække i kraftig hør eller kanvas rigtig smukke at bruge. Sy dem til pudebetræk, tehætte eller som en rustik dug eller bordløber til et bord. Gamle kufferter er noget helt særligt når man finder dem i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder. Hvor mon den gamle kuffert har været, hvilken rejse har den mon været på. De kan bruges til flere formål i din boligindretning ved at stable 3 kufferter ovenpå hinanden og lad dem pynte i din bolig eller brug dem som et lille bord. De er gode at bruge til opbevaring som vintertøj der skal gemmes væg i entreen eller legetøj.

lopper  gamle ting

Gamle vinduer, gamle skodder og friser er blevet meget populært at bruge i boligindretning som du kan finde på loppemarked i Frankrig. Du kan bruge gamle vinduer til rumdeler i din boligindretning. Skodder høre til den franske landstil og helt fantastiske at bruge som baggrund i et stilleben på en kommode eller konsolbord. Gamle friser, skodder og andre loppefund er rigtigt dekorative at bruge i haven også. Stil dem op af en væg med gamle vandkander, krukker og andre loppefund til haven. Gamle møbler kan være lidt svære at få fat på men finder du dem er de tit med masser af patina. Du kan med kalkmaling lave nyere møbler som du har fundet på genbrugspladsen eller i genbrugsbutikker om så de ser gamle og antikke ud. Kalkmaling er utrolig nem at arbejde med og giver dit møbel det helt rigtige gammeldags udseende.
Når du indretter med genbrug så tænk lidt utraditionelt, det giver kun hygge til din boligindretning. Fx forskellige stole til dit spisebord, lav en gynge i haven af en gammel jernstol hvor benene er savet af, en sød gammel underkop brug den til håndsæben på badeværelset, en gammel havebænk kan være fin at have stående i sin entre mm. Der er masser af muligheder for at lave en unik indretning i dit hjem og i din have.

loppefund   gamle vinduer

Godt at vide når du skal på loppemarked:

– Stå tidelig op og vær en af de første på loppemarkedet så du kan finde de gode fund først.
– Have masser af kontanter på dig. Der er ikke noget værre end at skal finde en hæveautomat når man står med et godt loppefund i hånden.
– Sørg for at have en lille madpakke med og noget at drikke. Der er ikke tid til at gå sukker kold.
– Opbevar dine penge sikkert som i en mavetaske eller rundt om halsen.
– Når du finder flere ting ved en bod kan du nemmere få det til en god pris.
– Have praktisk tøj på, for du kan hurtig blive beskidt med de gamle loppefund og et par gode sko, for du går mange kilometer på et marked.
Rigtig god jagt efter de gode fund…

Loppefund i fransk landstil

Hos Rosen-lund finder du loppefund og genbrug i den franske landstil og i den lyse nordiske stil. I gårdbutikken indretter vi med nye vare fra forskellige spændende leverandøre og gamle loppefund som vi finder på messer og loppemarkeder. Du finder antikviteter og loppefund som gammelt porcelæn, loppefund til køkkenet, Fil de fer, gamle møbler, gamle kurve, franske loppefund, sifonflasker, gamle tekstiler, svenske loppefund, svenske møbler, gamle billeder, gammelt bestik, gamle franske skærebrætter, gamle kaffesække, flotte zinkkar mm. Med loppefund og genbrug fra Rosen-lund.dk kan du udtrykke din helt egen personlige stil i din indretning som ingen andre har magen til og så er det jo en dejlig tanke at have at genbrug er godt for miljøet når vi genbruger vores ting. En mands skrald er en anden mands skat.

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *