Opskrift på nem og svampet brød

Jeg har fået denne super nemme og lækre opskrift som jeg vil dele med jer. Det kan godt være du tænker det lyder næsten til at være for nem og der skal jo ikke ret meget i opskriften, men brødet smager så lækkert og det er krydderierne du kommer oven på eller i brødet er gør det ekstra lækkert. Og nogen gange må brødet godt være lidt enkel og alligevel smage fantastisk hvis der kommer gæster til aften eller der skal bages masser af brød til familiefesten. Den er så nem og det der tager tid er kun hævningen, så det er til at overskue. Du blander alle ingredienser sammen i en skål og tilsæt krydderier som du ønsker. Det kunne være soltørret tomater, oliven, Provence krydderier, kryddersalt, krydderier fra Tafelgut mm. Jeg har også tit kommet halv grahamsmel og halv hvedemel i brødet, det er alt efter hvad man er til. Brødet er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller til tapas med pesto til.

Opskrift på nem og svampet brod

Opskrift

5 1/2 dl kold vand

25 g. gær

4 tsk groft salt

650 gr. mel

Rør det hele sammen i en skål med en ske og stil det i køleskabet i mindst 5 timer eller natten over. Dejen må gerne være lidt havergrødsagtigt. Hæld hele dejen ud på en bageplade med bagepapir og bag brødet i ca. 25 min ved 250 grader.

brod

Velbekomme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *