Brugskunst til din bolig, tips til indretning med brugskunst

Brugskunst til boligen

Brugskunst er en vigtig del når vi snakker om boligindretning det er det vi pynter vores hjem med, det der gør vores indretning og hjem unikt og personligt og det kan fortælle en historie om hvem der bor i huset. Brugskunst er en stor og vigtigt del af indretningen, måske nok den vigtiges da det giver detalje, hygge og stemning i vores hjem. Det er det vi bliver glad og lykkelig af når vi tænder lys i vores nye hyggelige lysestage på sofabordet eller på kommoden. Det er den røde tråd i indretningen du skaber med brugskunst, så dine gæster kan se det er dig der bor i huset og der er en god og rolig stemning og energi i din boligindretning. Hos Rosen-Lund har vi både brugskunst til køkkenet, brugskunst til badeværelset, brugskunst til haven eller brugskunst til børneværelset.

Brugskunst  brugskunst pynt

Indretningstips

Sådan pynter du med brugskunst på fade og bakker:

For at skabe stemning i indretningen er det vigtigt at samle brugskunsten for at det virker som en dekoration. Det er faktisk det helt store indretningstips det er at samle i grupper. Især hvis du har en lang vindueskarm så samle dit brugskunst i grupper i stedet for fordele det, så det fylder hele vindueskarmen. Når du skal pynter et fad eller en bakke til at stå på sofabordet samler du brugskunst på fadet og det bliver i sig selv en dekoration. Når du skal pynte et fad er det en god ide at starte med en høj ting som en lysestage og så skal alt det andet pynt være lavere i højden. En tommelfingerregel er at lave det som trin. 1 høj genstand og en lidt lavere og den mindste genstand til sidst. Så det kommer til at stå trip trap med på dit fad. Det hedder også, at forholdet i højden skal være 8-5-3. Du skal også sørge for der er balance på dit fad. De tunge genstande skal lidt ind mod midten på dit fad. Så kommer det til at ser mere harmonisk ud. Hvis du fx sætter en tung lysestage i en ene side af fadet og i den anden side af fadet er en lille simpel vase, så ser det ud til at fadet vil vælte til den ene side. Et lille godt fif er at sætte brugskunst lidt forskudt. Hvis du finder midten af din bakke som du vil pynte så sæt det ikke direkte på midten men lidt forskudt på midten (også kaldet det gylden snit på din zinkbakke)

brugskunst på fad  lær at pynte med brugskunst

Hvis du mangler inspiration til dekorering af en vindueskarm så kan du finde masser af flotte vaser, fyrfadsglas, lysestager, lamper, blomsterkrukker mm. på Rosen-lund.dk Du finder masser af indretningstips på bloggen og du kan se det store udvalg i rosen-lunds netbutik. Hvis du mangler pynt og brugskunst til et fad eller en bakke til sofabordet finder du fine små vaser, lysestager, små rammer, loppefund mm. Så din dekoration bliver smuk og personlig. Det er tit at der ikke skal så meget til før det bliver en flot dekoration på et fad. Du kan finde masser af smukt brugskunst online på Rosen-lund.dk Du finder også masser af gode tilbud i butikken.  Der er et stort udvalg af pynt og brugskunst til at pynte i dine glasklokker og osteklokker til køkkenet eller til spisebordet mm. i rosen-lunds butik. Det kunne være søde loppefund til køkkenet, søde nostalgiske kort, franske specialiteter, glasskåle, bestik, kors, dekorations kugler mm.

brugskunst med bedelys og blomster  brugskunst glasklokke og lysestager

Brugskunst til badeværelse:

Til badeværelset kan du finde sæber, sæbeskåle, glasboxe, glasskåle, badesalt, vaser, kurve, toiletskilte, duftlys. Alt sammen giver dit badeværelse masser af hygge og varme så det både kan nydes af dig og dine gæster. Du kan lave de smukkeste zinkbakker og fade med brugskunst til badeværelset som vil pynte og dufte med fx duftlys og duftposer.
Når du køber brugskunst er der forskellige stil indenfor for brugskunst. Der er brugskunst i fransk landstil, brugskunst i vintage stil, brugskunst loppefund, genbrug brugskunst, brugskunst i sommerhusstil, nordisk brugskunst, romantisk brugskunst, moderne brugskunst, reto brugskunst.

brugskunst til badeværelse  pynt til badeværelset

Brugskunst mærker:

Når du køber brugskunst kommer man hurtig til at genkende de forskellige mærker som vi handler med. Nogle af de populære mærker er Ib Laursen som har en smuk nordisk stil med mange gode ting til hele boligen. Især deres møbler er i en god kvalitet og er meget eftertragtet. De har udviklet den populære Mynteserie som er en porcelæns serie som kopper, tallerkener, kander, gryder, kage tallerkener, æggebæger mm som kommer i forskellige trend farver som passer til årets tid og trend. Chic Antique er meget til den franske landstil med masser af lysestager og nips i fattigmands sølv og zink bakker, baljer mm. De levere et bredt udvalg til alle boligens rum. Både ude og inde. Masser af fint brugskunst til haven og terrassen. Hübsch er også et kendt mærke, deres stil er mere moderne med skarpe kanter og ikke så meget romantisk brugskunst. De er til mere stramme linjer i boligindretningen men har et stort udvalg i den mere klassisk stil som nemt kan mikses ind i den franske landstil og passer godt til en stil med et mere romantisk look. På rosen-lund kommer der tit nye mærker ind i netbutikken så hold øje.

På rosen-lund.dk kan du finde en værtindegave som modtageren helt sikkert vil elske. Det kunne være en sød ramme, en vase, wallstickers, et par lysestager, indretningsbog mm. Med brugskunst gaver giver du en gave som holder længere end en buket blomster. En gave som værten vil kunne beholde i lang tid og vil kunne glæde sig over hver gang man fx tænder lys i sine lysestager som man har fået i værtindegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *