Modetøj til kvinder – Få en romantisk tøjstil

modetøj online

Modetøj til kvinder

På rosen-lund.dk elsker vi det romantiske modetøj til kvinder. Tøjet skal sidde behageligt og sametideligt skal det kunne bruges til hverdag og til fest. Den romantiske tøjstil egner sig godt til det mere rå look også. Ved fx at bruge et par sort skind bukser til en romantisk tunika med et sødt tørklæde giver et nyt look som kan bruges på arbejde og til fest.

Modetøj til kvinder

Sådan får du en romantisk og feminin tøjstil

Romantisk og feminin modetøj kendetegner smukke detaljer på tøjet fx flotte knapper, bløde linjer, lag på lag, blonder, flæser, hulmønster, broderier, glitter og draperinger. Du skal gå efter kjoler, tunikaer, nederdele, bluser med enkelte detaljer og et piget og kvindeligt look. Vælg materialer som silke, hør, bomuld og mohair som har et let og blødt udseende. Tina Wodstrup laver det feminine romantiske vintage tøj med masser af skønhed og de smukkeste detaljer. Ord som kendetegner den romantiske tøjstil er afslappet vintage stil med masser af nostalgi og med flotte finesser. Vælg rolige farver som naturfarver og jordfarver i blød creme, lysebrun, brun, rosa, grå og i en klassisk romantisk stil. Tøjstilen går over i boheme stil som også kendetegner den romantiske og feminine tøjstil.

Romantisk tøj  Sommertøj fra Tina Wodstrup

Romantisk boheme tøj    romantisk modetøj

Hvilket tøj passer til mig?

Hvad for noget modetøj klæder dig? Nogle gange kan det godt være svært at finde netop det tøj der viser sine bedste sider frem. Hvis man gerne vil skjule sine brede lår hvilken type bukser eller top skal man så vælge eller hvis man har en stor barm, hvordan finder man noget tøj som skjuler barmen lidt. Det handler om at finde tøj der passer til dig og som er behagelig for dig at have på. Her får du masser af gode og brugbare styletips til modetøj der klæder dig.
Lille Person: Vælg sko med hæl, du kan komme til at virke højere ved at bruge over- og underdele i matchende farver. Fx Et par mørkeblå cowboybukser, en sart blå t-shirt og måske en blå/grøn taske. Hvis du køber tøj med striber så skal striberne være vertikale. Undgå: Lange overdele som nederdele og kjoler. Oversize tøj, kraftige og tunge materialer/kvalitet på tøjet.
Høj Person: Du kan komme til at virke lavere ved at bruge over- og underdele i kontrastfarver som kunne være violet og lime, rød og grøn. I den romantiske tøj stil som er med dæmpet farver så kunne du bruge Rosa linen shorts med en hvid top og med et tørklæde i en sart grøn farve i. Så de rosa shorts og tørklædet bliver kontrastfarver. Undgå: korte jakker, for korte ærmer og bukser.
Korte ben: Brug korte jakker/blazer, sko med hæl og med spidse snude, bukser, sko og strømper i samme farver. Undgå: lange jakker, gulerodsfacon, opslag, stumpbukser.
Kraftige lægge: Brug nederdele, kjoler og stumpbukser som skære under lægmusklen. Undgå: lette sko med tynde hæle. Nederdele, kjoler og stumpbukser må IKKE skære midt på lægmusklen.
Brede hofter: Brug bukser med smalle ben med jakke/toppe under det bredest punkt. Underdele i forholdsvis mørke farver. Undgå: bukser der er vide hele vejen ned, overdele som skære på bredest punkt.
Stor bagdel: Brug bluser og jakker der dækker bagdelen. Undgå: stramme, korte jakker og bluser. Store baglommer på bukser.
Kraftige lår: Brug bukser med smalle ben og med jakke/toppe under bredest punkt. Undgå: Bukser der har vidde hele vejen ned.
Kortlivet: Brug bluser uden på bukser og nederdele. Bælte som hænger på hoften. Undgå: bælte i taljen og bluser inden i bukserne.
Timeglasfigur: Jakker og overdele skal have et snit så de følger din figur. Fremhæv din talje med bælter. Undgå: Løse overdele som jakker og skjorter. Lavtsiddende bukser, bælter lavt på hoften.
Lille barm: Brug skjorter eller toppe med brystlomme, toppe med detaljer ved barmen, draperende krave, lange halskæder og tørklæder. Undgå: Meget stramme toppe og bluser.
Stor barm: Brug toppe og bluser med V-udskæring. Toppe der følger di figur og ikke hænger løst fra barmen. Lodrette linjer på tøjet og let taljeret. Undgå: Brystlommer, ærmer må ikke stoppe før barmen, Toppe der hænger løst fra barmen, store tørklæder, halsudskæringer tæt til halsen.

Hvilken tøjstørrelse bruger jeg.

Det er en god ide du ved hvilken tøjstørrelse du bruger når du shopper tøj på nettet, for at undgå at du skal sende det retur.
FX Når der på Rosen-lund.dk står brystvidde 43 cm så bliver det i alt 86 cm Det er målet hele vejen rund om brystet.
Brystmål: Her måler du med et alm. Målebånd omkring brystet. Brystmålet er målet på toppe, skjorter, bluser og jakker. Pas på med at målebåndet ikke falder bag på ryggen. Målebåndet skal sidde lige for og bagpå når du måler. Find dit mål der er tættest på det tal der står i målet på hjemmesiden. Så har du din størrelse og den bliver sendt afsted til dig i den rigtige størrelse. Men tænk også over hvilken størrelse du plejer at bruge i andre mærker for så kan det tit passe med tøjstørrelsen på Tina wodstrup tøj.
Længden: er målt fra skulder til nederst punkt på toppen, jakken eller nederdelen. Så du har en ide om hvor langt blusen går ned på dig. Det kan være en god ide at måle længden på sig selv så man får en fornemmelse for længden.
Str. S/36 Brystvidde ca. 68 cm.
Str. M/38 Brystvidde ca. 88 cm.
Str. L/40 Brystvidde ca. 92 cm.
Str. XL/42 Brystvidde ca. 96 cm.

Tina Wodstrup tøj

Tøj fra Tina Wodstrup henvender sig til kvinder der elsker hverdagen og livet og som gerne vil skille sig lidt ud fra mængden i en romantisk og feminin stil. Kvinder der går op i mode og tøj. Som sætter pris på kvalitet og gode materialer. Tina Wodstrup begyndte sin karriere med at designe børnetøj som er i samme nostalgiske og romantiske stil. Hurtigt blev det tøj til hende selv og veninderne og så skulle det prøves at designe tøj til stilfulde kvinder som elsker den romantiske mode som hende selv. Det blev hurtigt populær og i dag er størstedelen modetøj til kvinder. Hun designer bukser, shorts, kjoler, nederdele, skjorter, undertøj, nattøj, tunikaer, sko, tørklæder mm. Tina Wodstrup designer både tøj og accessoires til den modne kvinde. Tina Wodstrup tøj har fundet vej til mange tilfredse kunders hjerter som elsker hendes stil og kvalitet. Tøjet kan nemt mixes med noget andet tøj man har i sit klædeskab om det er en cardigan i rosa farve til en af sine egne hvide t-shirt eller en tunika fra Tina Wodstrup til et par bukser man selv har i garderoben. Det er modetøj i sarte og bløde naturfarver eller støvet farver som nemt kan passe til alt det andet tøj man har liggende. Tøj og accessoires fra tina wodstrup er en rigtig sød gave til konen, svigermor eller til en veninde som elsker det feminine og romantiske tøj. Hendes tøjkollektioner kommer to gange om året. Sommertøj og vintertøj i de lækreste materialer som silke, velour tøj og bomuld. Alt sammen har en god pasform og et flot snit. På Rosen-lund finder du også masser af billigt tøj fra Tina Wodstrup så du kan gøre et tøjkup og spare masser af penge på dansk kvalitets tøj.

tøj fra Tina wodstrup   Tina Wodstrup tøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *