Vinduesfolie med monogrammer, er din nabo nysgerrig?

vinduesfolie fra Rosen-lund.dk

Vinduesfolie

– til vinduer, glas låger, spejle mm.

vinduesfolie med monogrammer  vinduesfilm

Vinduesfolie eller wallstickers til vinduer er en smuk måde at pynte sine vinduer med. Det er også praktisk da det skærmer for nysgerrige blikke. Især på badeværelset er det rigtigt praktisk at anvende vinduesfilm men også hvis du bor i lejlighed, kan du med vinduesfolie afskærme for naboer. Du behøver ikke at klister hele vinduet ind i vinduesfolie, du kan dele vinduet op og kun bruge det på halvdelen af vindue glasset.

Vinduesfolie er en sandblæst folie farve som fås med dekorationer og mønstre på. Du kan få vinduesfolie med monogrammer på eller med søde og smukke citater og tekster på. Der hvor monogrammet er skåret ud af folien kan du kigge igennem da det er glasset. Det er en vinduesfolie hvor monogram eller tekst er skåret ud af.

Et rigtig sødt indretnings tips er at sætte vinduesfolie med mønster op på glaslåger på vitrineskabe i stuen eller i spisestuen for derfor at afskærme for noget af det rod man måske har inde bag ved og alligevel ser det lyst og lækkert ud. 

Vinduesfolie til badeværelset er en rigtig god måde at afskærme så folk ikke kan kigge ind på dit badeværelse. Du slipper for at sætte gardiner op som tager noget af lyset til rummet. Det undgår du med vinduesfolie hvor du får masser af lys ind på dit badeværelse. I  brusenichen kan du også anvende vinduesfolie for at skærme af når man er i bad. Det vil være rigtigt sødt med et folie motiv eller et stort monogram på glasset. Hvis du ønsker dit vinduesfolie i et bestemt mål så send os gerne en mail med mål og evt. ønske til motiv eller tekst på vinduesfolien. Bemærk vores folie er 57 cm bred så det skal være inden for det mål, så kan vi lave det så langt du ønsker. 

I netbutikken under Krummelurer og Monogrammer finder du fine vinduesfolier med monogrammer, tekster, citater, olivengrene mm.

Du kan se video her hvordan jeg sætter vinduesfolie op på en glaslåge.

Monteringsvejledning for vinduesfolie

Vinduesfolie er perfekt at bruge på vinduer hvor du gerne vil skærme af uden at miste lyset ind i din bolig. Vinduesfolie er en selvklæbende folie i et sandblæst look (frostet look) Til alle vinduesfolier medfølger folieskarber.

Sådan sætter du vinduesfolie op.
1. Sørg for at dit vindue er helt rent og der ikke sidder noget på glasset.

2. Spray vand/sæbevand på vinduet. Vinduet skal ikke klasket ind i vand, kun et jævn lag vand over hele vinduet hvor dit vinduesfolie skal sidde.

3. Tag bagpapiret af dit vinduesfolie og sæt det fast i det ene hjørne på vinduet. Når der er vand på glasset har du nemlig mulighed for at ændre placeringen af vinduesfolien.

4. Når folien sidder hvor den skal begynder du at skrabe vand ud med din folieskraber. Have en håndklæde eller viskestykke til at tørre det vand op med du skraber ud. Jo mere vand du får ud, jo nemmere bliver det at fjerne overføringspapiret som er over dekorationen på vinduesfolien. Skrab, skrab og skrab.

5. Når du er færdig med at skrabe vand ud fjerner du til sidst overføringsfolien (det mælkehvide folie) Start i et hjørne og bevæg dig ned af på vinduet.

6. Nyd dit færdige resultat. Bemærk motiver som fx monogrammer kan være svære at sætte op da der er mange tynde streger i monogrammet. Så ha lidt tålmodighed når du sætter det op. Hvis vinduesfolien skal af igen brug en hårdtørre til at løsne folien med

Rigtig god fornøjelse

2 Comments

  1. Jeg vil gerne have vinduesfolie, eller noget matteret på halvdelen af ruden, og så bruge det som privatlivs film, men det skal jo helst være lige skåret midt på ruden for at være pænt. Hvordan gør man det, så det bliver pænt? Se fotos nederst på link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *