Valentine – Dæk et smukt Valentinesbord

Valentine - Dæk et smukt Valentinesbord

Valentiens dag eller valentien´s day som det jo hedder. Det er forskelligt hvor meget folk går ud af denne kærlighedsdag. Nogle gør meget ud af dagen, andre laver måske en lille overraskelse eller gør aftensmaden lidt mere lækker end den plejer. Men jeg synes nu det er en meget hyggelig dag. Vi plejer ikke at gøre så meget ud af valentinsdagen og her køber vi ikke Valentinesgaver til hinanden, men jeg synes nu alligevel godt der må være lidt Valentineshygge denne dag.

I vores unge dage menes jeg at jeg fik en Valentinesbuket men 3 børn senere – ja så synes jeg den Valentinestradition er væk, måske jeg skulle prøve at nævne det for manden 🙂

Men selvom vi nu ikke gør så meget ud af dagen så elsker jeg alligevel at gøre lidt ekstra ud af borddækningen og lave lidt lækkert mad.  Om det er en lækker brunch, aftensmad eller bare en lidt sød Valentineskage, det er jo helt op til hver enkelte hvad man synes og tiden er til. Men jeg synes ikke i skal snydes for at pynte et smukt Valentinesbord så derfor vil jeg give jer lidt inspiration.

valentine tallerken  

Jeg har længere nede l  avet PDF du kan printe ud hvor der er Valentines menukort, Valentinesinvitation, søde valentineskort, valentinesgavepapir mm. Som du nemt selv kan printe ud på din printer og lave en sød overraskelse til din mand.

Så er der ingen undskyldninger – nu kan du nemt inventere din mand, veninde ja eller din mor på en sød valentine´s brunch.

A5 valentine invitation

Hello lovely 5 stk.

Valentien breakfast

Valentine gavepapir A3

Valentine gavepapir A4

Valentine menukort

Her kan i se hvordan i kan bruge de søde Valentiens kort, menu kort mm.

 

   

 

 

Mangler du smuk service som flotte tallerkner, glas, bestik mm. så tag et kig inde på shoppen hvor du finder det sødeste service fra Riviera Maison

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *