Efterårspynt til bordet – styling af hurricane

Efterårspynt til bordet - styling af hurricane

Efteråret er ovre os og det er virkelig en smuk og magisk årstid. Jeg elsker at style min bolig om til efterår – nu begynder det at blive mørkere og bladene skifter til en smuk gul/orange farve. Det er nu alle sommer pyntningerne skiftes ud med efterårspynt som mos, kogler, æbler, lyng,blade mm. Om det er bakken eller fadet på sofabordet der skal laves om til efterår eller det er glas hurricane, lysestager, glasvaser mm. der skal have et nyt look. Så har jeg lavet en lille video hvor jeg viser hvordan jeg har pyntet den fine glas hurricane fra Riviera Maison om til et efterår look. Du kan sagtens tage ideen og bruge på dine egne vaser eller hurricane som du har stående.

Jeg elsker det naturlige blandet med det lidt mere fine look – Det naturlige og en lille smule bling giver hinanden godt modspil i pyntningen og det elsker jeg. Den store glas hurricane har jeg altid i brug i min boligindretning. Jeg har tit 2 store hurricane stående på spisebordet og pynter dem efter årstiden eller en særlig event. Nogle gange står de hver for sig – en i vindueskarmen sammen med en plante og en pyntegenstand så det danner et silleben i vindueskarmen eller på skænken eller jeg bruger dem for sig på sofabordet og spisebordet.

Sådan gør du:

  • Først finder du mos, kogler, grene og blade.
  • Bind en jutesnor 2-3 gange om din hurricane eller vase. Jeg har klippet stilken af bladene. Kom de fugtige blade ind under snoren hele vejen rundt hurricanen så de sidder fast. Det er vigtigt at grene og blade er fugtige så de nemt kan bøje sig og ikke knækker.
  •  Kom et tyk lag mos ned i hurricanen. Jeg har kommet et godt tyk lag mos i så man nemmere kan se lyset fra lysestagen nede i hurricanen.
  •  Kom lærkegrene eller andre grene du har i haven rundt langs glasset nede i hurricanen. Jeg har pyntet med lysestage, æblekvæder, kogler, bark blade og kogler.

Så er din efterårs hurricane klar til at pynte og hygge på sofabordet, spisebordet eller i vindueskarmen.

borddækning efterår

Ha en helt fantastisk dejligt efterår

Kærlig hilsen

Tanja

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *