Syltede rødløg

syltede rødløg opskrift

syltede rødløg  Burgerboller med syltede rødløg

Jeg har hørt fra flere sige at syltede løg smagte fantastisk og perfekt at bruge som tilbehør i salater, burger med hjemmelavet burgerboller mm. men det har alligevel taget mig et stykke tid at få det afprøvet og nu hvor det er lavet og brugt i kyllingburger, ja så forstår jeg ikke hvordan jeg har kunne leve uden.

Det smager så lækkert og et glas syltede rødløg forsvinder faktisk hurtig i køleskabet, men så er det jo dejligt at det er så nemt at lave.

Syltede rødløg får en sur sød smag og løgene får den fineste pink farve og pynter på maden. De har godt af at ligge i glasset i køleskabet et par dage inden de bruges men mit nåde de kun at stå i ca 4 timer før de blev brugt og de smagte lækkert alligevel. De kan holde ca 2-3 uger i køleskabet.

Opskrift på syltede løg

1-2 rødløg

1 dl sukker

4-5 dl alm. eddike

1 peberkorn

1 tsk salt

1 lille laurbærblad

Skær løgene ud i tynde skriver og læg dem i et skoldet sylteglas. Kog sukker, eddike, peberkor og laurbærblad op og hæld det over løgene i sylteglasset. Luk glasset og opbevar det køligt.

Du kan også bruge lidt karry, tørrede tranebær, fennikelfrø, chili eller andre krydderier du er til i stedet for laurbærblade.

syltet rødløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *