Chokoladeforme – Opskrift på lækre fyldte julechokolader

chokolade opskrifter

Julekalender d. 6 december

Chokoladeforme – Opskrift på lækre fyldte julechokolader

Juletid er bagetid og med de praktiske silikone chokoladeforme kan du lave de bedste fyldte chokolader. Du kan selv bestemme fyldet og så er du sikker på alle chokoladerne bliver spist end en chokoladeæsken man køber hvor der altid er nogle chokolader der ligger tilbage i æsken. Hos Rosen-lund kan du finde lækker kvalitets bageredskaber som passer og holder til hverdagen.

Og så er det faktisk meget nemt og det går hurtigt. Så snart den lækre  chokolade er smeltet og fyldet er klar så går det hurtigt isæt hvis du til at starte med ligger din chokoladeform i køleskabet eller fryseren inden du fylder den med chokolade, Så bliver de hurtige færdige og du kan tage dem ud af formen og lave en ny plade chokolade.

Chokoladeforme - Opskrift på lækre fyldte julechokolader

Sådan gør du:

  • Sæt chokoladeformen i køleskabet
  • Lav fyldet som skal være i dine fyldte chokolader
  • Smelt en lækker mørk chokolade.
  • Tag chokoladeformen ud af køleskabet og fyld den med chokolade. Sørg for at alle chokoladerne formene er fyldt ud med chokolade og hæld chokoladen ud af formen igen. Sæt formen i køleskabet igen i et par minutter til chokoladen er fast.
  • Kom fyldet i chokoladeformen og betræk formen med mørk chokolade så fyldet bliver inde i chokoladen. Sæt formen på køl igen.
  • Når chokoladen er fast ca. 10 min tages de fyldte chokolader ud af formen og du er klar til en ny plade chokolade.

Chokoladeforme - Opskrift på lækre fyldte julechokolader

Fyld til chokolade kunne være:

  • Baily fyld. Smelt ca. 100g hvid chokolade og tilsæt 2 spsk. fløde og 2 spsk. Baily.
  • En rigtig lækker syltetøj
  • Pebermynte fyld
  • Nougat
  • Små svesker stykker som har lagt i portvin i et par dage
  • Hindbærtrøffel Hindbær, smelt hvid chokolade og kom lidt smør i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *