Riz au lait Kokos & Chokolade

Super fin gavepose fra Nicolas Vahé.
Nicolas Vahé laver de lækreste delikatessermarmelader, sennep, pestoer, chokolader, vin, gele, æblecider mm. Nu har han lavet den skønneste gavepose hvor din modtager selv kan kokkerere den søde dessert Riz au lait.
Riz au lait er en klassiker blandt franske desserter. Den minder lidt om en sød risengrød – denne opskrift er med kokos og chokolade MUMS

Gaveposen indeholder 
– 1 glas Nicolas Vahé Riz au lait Kokos & Chokolade
-1 glas Nicolas Vahé Pistacie Creme 
– Nicolas Vahé Mørk chokolade, 73% kakao
– Opskrift og den søde gavepose
Pris: 239.-
 Opskrift:
 
1 glas Nicolas Vahé Riz au lait Kokos & Chokolade
1 glas Nicolas Vahé Pistacie Creme
25 cl. flødeskum
2 skefulde let hakket Nicolas Vahé Mørk chokolade, 73% kakao minimum
Kom en liter sødmælk i en gryde sammen med indholdet af en hel flaske Cocos & Chocolate Riz au Lait.Lad det koge op og skru derefter ned for varmen.
Rør jævnligt i gryden, og lad det småkoge i ca. 25 minutter.
Grøden køles ned.Vend lidt flødeskum i den kolde grød.
Del grøden i 4 portioner og anret i et flot glas.Top med 1 skefuld Pistachio Cream og lidt let hakket Nicolas Vahé 70% mørk chokolade.

Bon appetit!

(Kan nydes både kold eller varm)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *