Pynt med julewallstickers

julewallstickers

Julekalender d. 20 december 2015

Pynt med julewallstickers i din bolig – en sød juleopskrift i køkkenet eller en sød julehilsen til dine julegæster. Hos Rosen-lund finder du masser af søde julewallstickers.

Pynt med julewallstickers

Julewallstickers er en rigtig sød måde og julepynte sit hjem på. Du kan vælge at sætte dem op på vægge, møbler, skabelåger mm og efter jul så pille dem ned igen. De kan dog kun bruges en gang så du kan desværre ikke gemme dem til næste jul, men det kan du hvis du sætter wallstickeren op på en træplade eller lavet et sødt lille juleskilt og sætter julewallstickeren derpå. Så kan du bruge dem år efter år.

julewallstickers i køkken

(Her er i køkkenet er opskriften på julekaffe og Moms kitchen sat op på væggen)

Der skal faktisk ikke så meget til hvis du har nogle gamle brædder kan du sætte dem sammen og male dem med kalkmaling. Når malingen er helt tørt kan du sætte en sød julewallstickers op på træpladen med fx opskriften på gammeldags æbleskiver. Sæt træpladen på en hylde i køkkenet eller hæng den op på væggen, så har du altid opskriften lige ved hånden når der kommer julegæster og der skal serveres hjemmelavet æbleskiver.

wallstickers god jul

Lav et lille bræt med snor i og sæt wallstickeren på brættet og hæng skiltet på eller ved hoveddøren og byd dine julegæster velkommen.

Der er masser af muligheder med julewallstickers. Du kan pynte med wallstickers på møbler eller sæt wallsticker snefnug på dine vinduer.

wallstickers til jul  wallstickers snefnug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *