Opskrift på lækker julepunch

Julekalender d. 20 december 2016

Opskrift på lækker julepunch

Opskrift på lækker julepunch

Endelig er det ikke noget vi har gjort meget i – julepunch. Men i år skal vi prøve at servere et glas kold julepunch til vores julegæster når de ankommer juleaften i stedet for en kop kaffe eller tafelgut te som vi tit får imens maden bliver klar og vi sidder og snakker. Jeg tror faktisk det kunne være rigtigt hyggeligt og jeg har tænkt mig at servere min julepunch i den fine saftdispencer som vi havde i netbutikken i sommers. Jeg ved der er rigtigt mange af jer der også har købt den så synes det kunne være hyggeligt ikke kun at bruge den om sommeren til saft og kølige sommerdrikke men også her i den dejlige juletid.

Du skal bruge:

2 røde æbler, skåret i både
1 appelsin
1 citron
3 kanelstænger
5 kopper æblecider
1/2 kop appelsinjuice
1 flaske økologisk rødvin
1 kop brandy/cognac
danskvand
isterninger
Skær æblerne i både og appelsin og citron i tynde skiver.
Tilsæt æble skiver, orange skiver, citronskiver og kanelstænger i en gryde eller saftdispencer og fyld med æble cider, appelsinjuice, vin og cognac. Lad eventuelt stå i et par timer.
Lige før servering, fyld med is og tilsæt den nødvendige mængde danskvand. Smag til og kom evt. mere danskvand i.

julepunch

lav selv julepunch

Velbekomme

1 Comment

  1. Jeg har lige lavet den uden alkohol. Det fungerer også fint. Jeg skal til julekomsammen i morgen, hvor vi alle skal køre derfra. Jeg tænker, at den skal indgå som en lille kold aperitif/velkomstdrink. Til jul skal den prøves med alkohol:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *