Julekalender d. 21 december 2017
Opskrift – lækker julecocktails med Gin og pære
Server en lækker jule cocktails til dine gæster i denne dejlige juletid. Det kan være til julefrokosten eller som en lille velkomstdrink til juleaften. I dag får i opskriften på en lækker frisk cocktails med gin og pære som dejlig frisk og smager fantastisk. Server den lækre juledrinks i et flot glas. Her har jeg valgt et smukt champagne glas fra Riviera Maison.
250 ml vand,
250 gr. rørsukker,
2 tsk nelliker
6 kviste af rosmarin,
2 pærer,
saft på 1,5 citron,
100 ml. gin
, 250 ml. Lychee sirup
300 gr. isterninger
Kom vand, sukker, nelliker og 5 kviste rosmarin i en dyb pande. Kog den i svag varme indtil vandet koger. Flyt panden fra varmen og lad den stå i ca. 30 min. Si blandingen og stil “siruppen” overdækket i køleskabet. Skral og fjern kernehus af pæren og skær den i stykker. Tag rosmarinen fra kvisten der er tilbage og kom det i en blender sammen med pæren og citron saften. Blend det godt og si det så kun en fin”mos” er tilbage. Bland siruppen du har stående i køleskabet med pæremosen, gin, lychee sirup og knust is i en cocktail shaker og hæld den til sidst op i et smukt glas.
Opskriften er fra Riviera Maisons julekatalog 2017 og kan absolut anbefales 🙂 Skål!