Nytårs dekoration til bordet

På årets sidste aften skal der selvfølgelig gøres lidt ekstra ud af nytårsbordet.

Nytårs dekoration til bordet bliver i år en enkel blomster dekoration med lidt nytårspynt i. Normalt plejer jeg at have et stort fad med lys, nytårspynt i sølv, og nogle små vaser med friske hvide blomster i. Det kan man stadig gøre med denne dekoration stående i midten på bordet, det var hvert fald min plan.

Nytårs dekoration til bordet

Til nytårsdekorationen har jeg brugt en zink skål og oasis i, til at stikke afskåret hyacinter i, lidt sølv-grå mos, sølv lys mm. Jeg har en lille hvid madonna stående i skålen også, jeg synes hun ville være så fin deri sammen med det hvide og sølv pynt. Jeg har købt en lille pakke nytårspynt med serpentiner, bordbomber, stjernedrys, knallert mm. så er der lidt at pynte med på bordet omkring dekorationen sammen med de små vaser. 

DIY nytårsdekoration

Nytårs dekoration til bordet

nytårsaften   Nytårs dekoration til bordet

Du ønskes et rigtigt godt nytår

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *