Du ønskes en rigtig glædelig jul

juletræspynt

Julekalender d. 24 december 2015

Du ønskes en rigtig glædelig jul her fra Rosen-lund.dk

Så kom dagen som vi i flere måneder har forberedt os på. Vi startede allerede i August med forskellige julemesser i Danmark og Tyskland for at hente inspiration og købe ind og nu er dagen her lige pludseligt. Det kommer hver år næsten som et chok. Hvor blev tiden dog af.

Det har været en fantastisk jul hos Rosen-lund.dk Jeg vil gerne sige et stort og varmt tak til alle jer som har været forbi gårdbutikken. Vores to juledage i gårdbutikken i starten af november var helt overvældende  – at så mange af jer har lagt vejen forbi – nye som gamle kunder. Et stort og varmt tak til alle jer der bestiller varer på Rosen-lund.dk Vi pakker alle jeres varer med hjertet og håber i bliver lige så glad i låget af at modtage nyt brugskunst der pynter og fryder jeres hjem med masser af hygge som vi gør her i butikken.

Juleanden er sat i ovnen, julebordet er dækket og julekonfekten og julesmåkager er fundet frem til de gæster der kommer til eftermiddag – der spreder sig hurtig den rette julestemning over vores lille julehjem, nu er det tid til julehygge med familien.

Du og din familie ønskes en rigtig glæde jul og et lykkebringende nytår 🙂

Du ønskes en rigtig glædelig jul

 Kærlig hilsen Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *