Nem og hurtig adventsdekoration på fad

adventsdekoration

Julekalender d. 1 december 2017

Nem og hurtig adventsdekoration på fad

Se video hvordan du laver en enkel og naturlig adventsdekoration på fad.

Hjertelig velkommen til Rosen-lunds julekalender. Vi går en dejlig julemåned i møde og med Rosen-lunds julekalender får du masser af juleinspiration. Hver dag frem til d. 24 får du inspiration, en opskrift, indretningstips mm. ind i din mailboks hvis du er til meldt vores nyhedsbrev som kan gøres på forsiden (www.rosen-lund.dk) i bunden eller du kan følge med her på Rosen-lunds blog.

D. 1 advent er lige om hjørnet og hvis du stadig lige mangler adventsdekorationen viser jeg er en nem og hurtig adventsdekoration på fad. Jeg har brugt et firkantet zinkfad men du kan sagtens bruge et rundt eller aflangt eller hvad nu du har i gemmeren. Jeg har brugt lidt ler som jeg har lagt to steder på fadet hvor jeg stikker lidt gran og enebær i, derefter har jeg lagt lidt pudemos og alm. skovmos, husløg, små mini kogler fra Riviera Maison. Jeg har lagt lidt grene på tværs af zink fadet hvorpå jeg tilfældigt ligger den fine zink stjerne ranke på som giver en rigtig stemning på zink fadet.

Så er vi klar til at tænde det første lys i adventskransen.

adventskrans på fad

Ha en dejlig og hyggelig  1 advent 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *