Lys i mørket med smukke lysestager

Julekalender d. 2 december 2017

Lys i mørket med smukke lysestager

Lys i mørket med smukke lysestager

I denne dejlige mørke juletid giver det masser af hygge og varme i din boligindretning at pynte med smukke lysestager. Jeg har her fundet nogle af mine favorit lysestager som jeg synes giver et hyggeligt lysskær eller ser så fine ud når de pynter på et fad.

julefad med lys

Når du pynter med lysestager giver det en fantastisk effekt når du bruger flere lysestager med forskellige mønstre, størrelser og varianter. Jeg har valgt en stor hvid træbakke med sort skrift i bunden, jeg har valgt at holde det meget simpel med høje sølv lysestager til bloklys, fyrfadsstager i sølv / guld look. Jeg har brugt en gammel sodavandsflaske som er et loppefund og sat en gran gren i flasken. Jeg har brugt de små fine juletræer  og mini kogler fra Riviera Maison

Den fine bakke er perfekt til at stå til pynt på kommoden, sofabordet eller spisebordet.

bakke med lysestager

Ha en dejlig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *