Nem æblekage

Æblekage
Æblekagen her havde vi bagt til vores havearrangement. 
Stor portion:
2 1/2 æbler, 750 g smør, 750 g rørsukker, 9 hele æg, 500 g hvedemel, 100g kartoffelmel, 1 spsk bagepulver, 2 tsk kanel, 200g sukker.
Rør sukker og smør hvidt – sukkeret skal være helt opløst. Rør æggene i 1 ad gangen. Rør mel, kartoffelmel og bagepulver i. Fordel dejen i forme. Tryk æbler stykker godt ned i dejen så den bliver helt fyldt op med æbler. Bag kagerne ved 170 grader.
Kagerne kan holde sig i mindst 5 dage et køligt sted. 
Inden servering kan du drysse flormelis på kagerne.
Du kan også nu hvor det er tid for rabarber blande kagerne med æbler og rabarber.
Rigtig god fornøjelse…

1 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *