Lækre bløde fastelavnsboller – få opskriften her

fastelavn er mit navn, boller vil jeg have

Lækre bløde fastelavnsboller – få opskriften her

Så blev de første fastelavnsboller lavet i vores lille hjem. Mums hvor blev de lækre 🙂 De første er altid de bedste. Sneen drysser stille og roligt ned udenfor så lidt eftermiddags hygge med levende lys, lidt forårsgrene i den nye kande i farven Vintage rose fra Ib Laursen og fastelavnsboller – det er nu slet ikke så tosset.

I får lige opskriften på de lækre fastelavnsboller:

110g smør

2 spsk sukker

1,5 dl mælk

25 g gær

1 æg

ca 300g mel.

Fyld: kagecreme og hindbærmarmelade.

Smelt smør og tilsæt mælken. Rør gæren ud når den er finger varm. Tilsæt æg og sukker. Rør melet i og ælt dejen glat. Lad den hæve ca 1 time. Lav cremen mens den hæver. Slå dejen ned og del dejen i 15 lige store stykker. Rul hvert stykke ud og læg en spiseske creme eller hindbærmarmelade. Luk dejen godt sammen og tril forsigtigt til en bolle. Tænd ovnen på 200 grader. Lad dem efterhæve i ca 15 min og bages i 15 min.

kande fra ib laursen

fastelavnsboller

lækre fastelavnsboller

Ha en dejlig søndag…

Kærlig hilsen Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *