Julekalender d. 9 december – Brændte mandler m. kanel


Brændte mandler høre julen til og vi plejer altid at have en stor krukke stående på køkkenbordet fyldt med lækre ristet mandler. Men da jeg fik opskriftsbogen nr2 fra Jeanne d´Arc Living med opskriften hvor de har tilsat kanel skulle det straks prøves, og må sige det kan sagtens anbefales, Så opskriften her er på en stor portion da de jo hurtig forsvinder.
Det skal du bruge:
 1 bæger past. Æggevider, 1 tsk vanilleekstrakt, 300g mandler, 100g sukker, 100g rørsukker, 5 tsk stødt kanel.
Pisk æggevidder og vanilieekstrakte til det skummer, det skal dog ikke være stift. Kom herefter mandler, sukker, rørsukker og kanel i. Bland det sammen så alle mandlerne er dækket og vend dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Spred dem godt ud og bag dem i ca. 45 minutter ved 120 grader. Hold øje med dem og sørg for at vende dem rundt så de ikke brænder på. 
Lad til sidst mandlerne køle af på en rist og kom dem i en lufttæt kagedåse.
Kærlig hilsen Tanja 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *