Julekalender d 8 december- marcipan med svesker

Jeg vil personlig sige at denne opskrift er min yndlings julekonfekt. Jeg plejer ikke og være så vild med marcipan konfekt men svesker, portvin og marcipan klæder hinanden rigtigt godt 🙂
 
Sådan gør du:
 
Læg ca. 85g svesker i en alm. portvin. Lad dem gerne ligge og suge i flere dage. Jeg plejer og have den liggende i ca. en uges tid.
 
300g rå marcipan
60g flormelis
30g grofthakkede smuttede mandler
 
300g mørk overtrækschokolade og pynt evt. med mandler eller valnødder.
 
Hak svesker og kom det hele i røremaskinen. Form konfekten som du ønsker fx. i små petit forme eller som her, et langt “brød” hvor man skære et stykke af konfekten. Sæt det på køl og overtræk det med den varme overtrækschokolade og sæt det på køl igen.
Rigtig god 2. søndag i advent
 
Kærlig hilsen Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *