Nostalgisk jul på landet

julepynt

Julekalender d. 22 december 2015

Søde opstillinger med brugskunst og loppefund. I dag vil jeg vise jer lidt nostalgisk jul på landet som nemlig er mit lille julehjem.

I dag vil jeg vise jer lidt fra mit barndomshjem som også er mit hjem i dag. Et hjem med masser af minder og hygge. Jeg elsker at lave små opstillinger og blande loppefund med nye produceret brugskunst og møbler som jeg synes giver et godt spil i boligindretningen. Varme og hygge betyder meget for mig og især i denne mørke og kolde tid.

Nostalgisk jul på landet   Nostalgisk jul på landet

Jeg skaber hyggen og varme med bløde tekstiler, opstillinger, DIY – projekter, lys, friske blomster mm. Jeg elsker at bruge ting fra naturen som jeg synes giver indretningen et twist og giver det lille bondehus lidt countrystil.

Nostalgisk jul på landet   maileg

maileg julenisser   juleudstilling

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *