Indret terrassen – inspiration til haven og terrassen

Indret terrassen – inspiration til haven og terrassen. Få inspiration og tips til hvordan du kan indrette og style din terrasse med enkelte fif som er nem at gå til.  Det er blevet sol og sommer og det betyder vi endelig kan nyde udelivet så gør det ekstra hyggeligt så man få lyst til at sidde og bare nyde alle de varme sommeraftnerne på terrassen eller i haven. Jeg elsker at dække et hyggeligt havebord også selvom vi ikke skal have gæster, bare til mig selv, manden og ungerne.  Det er simpelthen så hyggeligt.

indret terrassen  terrasse hygge
Når du skal indrette din terrasse eller din have skal du tænke det som at være det samme hvis du skal indrette indenfor.

Hæng op, som når du hænger billeder op indenfor på væggen, brug tekstiler der matcher i farver mm. Lav små kroge med en bænk, havestol mm. og pynt med blomster, krukker, lanterner, glaskunst mm. alt det der gør dig glad og passer til din stil.

  • Pynt med masser af bløde tekstiler som puder og plaider, skind og tæpper på bænke, stole, i kurve mm.
  • Masser af blomster i Blomsterkrukker, kurve og potter og gerne høje træer som palmer, græsser, oliventræer og æbletræer. Det giver noget højde og sydlandsk stemning på terrassen.
  • Brug tæpper under dine havemøbler eller udesofaen, på den måde afskærmer du nemmere dine små rum på terrassen. Du kan få gulvtæpper som er beregnet til udendørsbrug.
  • Pynt dine vægge på terrassen med sommerhatte, loppefund som redningsring, gammel træ åre til en båd.
  • Hæng dine planter op. Har du mulighed for at hænge dine planter op så gør endelig det. Det giver en rigtig god effekt og det er nemt selv af lave ophæng af noget reb.
  • Brug kurve og opbevaring bokse til alle dine tæpper og puder. Det er nemt at finde et tæppe frem og gemme væk igen. Og ja så ser det hyggeligt ud med fletkurve og rattankurve.
  • Pynt med lysestager og lanterner på borde, i træer, på væggen, på jorden. Lys kan man næsten aldrig få nok af. Det ser hyggeligt ud når man er på terrassen eller i haven men det er også rigtigt hyggeligt at kigge på hvis man er indenfor.

dæk et havebord  havebord

vinkøler   indret terrassen med tekstiler

Havemøbler

Når du skal vælge havemøbler til din terrasse er det vigtigt at tage højde for møbler der kan tåle det danske vejr. Det er altid bedst hvis du har mulighed for at tage dine havemøbler ind i vinterhalvåret. På den måde har du havemøbler i mange år frem. Gå fx. efter materialer som polyrattan eller naturligt imprægneret træ, der kræver minimal vedligeholdelse. Havemøbler i god og solid kvalitet koster tit mere men man får også mere for sine penge i længden og tit detaljen og en lækkerhed som ikke er på de almindelige billige havemøbler. Det er selvfølgelig en smagssag hvad man er til.

romantiske havemøbler  franske havemøbler

Havestolen Saint Maxime Bistro som fås med og uden armlæn er en flot kvalitets havestol. Stolen kræver faktisk ingen vedligeholdelse og stolen er med flotte detaljer som de små huller i træet for at give den en smuk patina.  Alle stole er håndlavet og ikke 2 er ens.

Saint Maxime Bistro Table  lanterner

Rigtig god sommer på terrassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.