Fyldt chokolade med karmel

Julekalender d. 7 december 2017

Fyldt chokolade med karamel

Lav selv lækre fyldte chokolade i de fine og praktiske chokoladeforme og det er faktisk ikke så svært og så er det lidt hyggeligt. Brug de lækre hjemmelavet chokolader til en værtindegave her i julen.

Fyldt chokolade med karmel

Brug 300 gram god mørk chokolade. Kom 2/3 af chokoladen i en skål, 1/3 i en anden. Smelt de 2/3 chokolade i en skål over vandbad. Tilsæt den resterende chokolade og rør rundt. Kom chokoladen i de små chokolade forme og vend dem ud på hovedet på en rist, så der er plads til en lille klat karamel. ( jeg har lavet karamel af kondenseret mælk som er rigtigt nemt og smager fantastisk.) Kom smeltet chokolade på som “låg” og fjern overskydende chokolade. Lad de fyldte chokolader hvile i køleskabet i nogle timer inden de tages ud af formen. Pynt med sølv støv på chokoladerne

karmel

Rigtig god fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *