DIY Søde bordkort til julebordet

lav selv bordkort til fest

Julekalender d. 16 december 2017

DIY Søde bordkort til julebordet

Julebordet for mig er næsten noget af det vigtigste – jeg elsker at planlægge årets julebord til mindste detalje. Det er her vi samles og nyder den dejlige julemad, snakken går og der bliver grinet og fortalt. Så selvfølgelig har julebordet en stor betydning. I dag i Rosen-lunds julekalender vil jeg vise jer et par søde ideer til bordkort til julebordet eller som kan bruges til julefrokosten.

Du kan nemt selv lave de fineste julebordkort holder. Her har jeg brugt den fine klokke fra Ib Laursen som jeg synes er rigtig sød. Sæt et sødt bånd og lidt grønt i klokken og så kan gæsterne altid ringe med klokken hvis de mangler noget 🙂

bordkortholder til julebordet

DIY Søde bordkort til julebordet

Er du til det mere naturlige er her også en rigtig sød ide til hvordan du selv kan lave søde julekortholder med navn. Det er meget simpelt. Jeg har klippet to grene til så de passer sammen, skrevet navn på et kort, sat det mellem de to pinde og limet det sammen med limpistolen. Til sidst har jeg limet et par røde bær på pinden. Rigtig sødt 🙂

DIY bordkort i træ

bordkort

Rigtig god fornøjelse 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *