DIY Smukt juletræ med gran juledekoration

Julekalender d. 4 december 2015

Do-It-Yourself / gør det selv Smukt juletræ med gran juledekoration

Lav selv de fineste juletræer til at pynte med ude eller inde. Jeg synes de er så fine og så er de rigtigt nemme at lave. De kan både stå ude og pynte ved hoveddøren med en lille lysekæde omkring og lanterner, eller de fine juletræer kan stå inde på et bord, som en del af en juleudstilling med lysestager, madonna figur og andet smukt brugskunst. Jeg har valgt at lave en moskegle da jeg synes granet holder sig pænere i længere tid fordi det får fugten fra mosset.

  • Jeg har brugt hønsetråd og formet en kegle.
  • Jeg har beklædt keglen med mos, både inden i keglen og udenpå. Jeg har brugt alm. ståltråd.
  • Når keglen er beklædt med mos begynder jeg og binde gran på keglen. Jeg starter nedefra på det bredeste sted på keglen.
  • Når granet er bundet på, begynder jeg at pynte juletræet med små kogler, kanel, stjerneanis, glimmer mm. Jeg bruger en limpistol.
  • Til sidst sætter jeg en pind i juletræet og sætter juletræet fast i en zinkpotte med ler så det står stabilt. Pyntet med mos.

lav et juletræ

juletræ med mos og gran

juletræ

juletræ med gran

lav dit eget juletræ

juledekoration

Rigtig god fornøjelse.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *