brødkrans med stjerneanis og kanel – d. 18 december

lav en brødkrans

Smuk brødkrans

brødkrans

Jeg har tit bagt kager og brød til at stå til pynt under mine glasklokker og fade i køkkenet. Jeg synes det er så dekorativt. Og i år skal denne brød krans hænge i mit køkkenvindue. Jeg har bagt en helt alm. Brød dej som jeg har formet som en krans. Form kransen i den størrelse du ønsker og klip i kransen med en saks for at gøre kransen mere rustik.  Jeg har pyntet kransen med stjerneanis og kanel stænger så den også dufter af jul. Jeg har ladet brødkransen hæve og bage i ovnen som har stået i opskriften. Du kan bruge en hvilken som helst brød dej. Husk at lade kransen tørre på en rist så den kan holde til at blive hængt op efter nogle dage

brødkrans med kanel

julekrans

brød julekrans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *