Afslappet skjorte fra Tina Wodstrup

Afslappet skjorte fra Tina Wodstrup

Jeg elsker skjorten fra Tina Wodstrup. Den er super fin til det afslappet look og kan også let piftes op til et par lækre leggings og stiletter til byen. Men nu render jeg jo ikke så meget i byen så den er perfekt til mig i min hverdag. Det er ikke nemt at danne sig et ordentlig indtryk af skjorten på hjemmesiden så jeg håber det hjælper lidt med billederne så du kan se hvor godt den sidder. Og så kommer man jo ikke udenom kvaliteten og de lækre små detaljer som kendetegner Tina Wodstrup.

afslappet skjorte fra Tina Wodstrup

skjorte fra Tina Wodstrup

Se den fine skjorte her: Pris 549.-

Accessories til skjorten

Øreringe 279.- Armbånd 459.- Ur fra Barfota 529.-

øreringe  armbånd ur fra Barfota

Kærlig hilsen Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *