Mød Tina Wodstrup – Dansk designer i topklasse

Tina Wodstrup

I tirsdags var jeg et smut i Århus for at mødes med Tina Wodstrup for at bestille tøj til vinteren 2015. Og selvom det ikke lige er vinter tøj vi vil se mere af nu så kan i godt glæde jer, hold da op en skøn kollektion hun havde designet 🙂

Tina Wodstrup er kendt for hendes feminine og detaljerige design i douche farver, som tunika i velour, bløde cardigan i cashmere, toppe og kjoler i silke og bomuld. Tina Wodstrup tøj er kun i den bedste kvalitet og du kan nemt mikse det feminine med det rå og enkle. Det giver en rigtigt god effekt. Tag fx et par læderbukser og sæt en romantisk tunika til.
Tina Wodstrup startede med at designe børnetøj og lidt til hende selv om vennerne, men det greb hurtigt om sig og pludselig stod hun klar med sin første kollektion af dametøj som kommer 2 gange om året til den bevidste moderigtige kvinde. Som sætter stor pris på kvalitetstøj i lækre bløde materiale. Tøj som nemt kan mikses med det du ellers har i garderoben og derfor nemt kan sættes sammen så du har tøj til hverdag og fest. Mangler du en værtindegave så tag et kig forbi butikken tøj & accessories så kan du nemt finde gaven som vil glæde. Modetøj i romantisk boheme stil med smukke detaljer.

Men her får I lige et billede af skønne Tina Wodstrup. En fantastisk varm kvinde med et kreativ hoved 🙂

Mød skønne tina wodstrup

tina wodstrup tøj

Her er et par af de lækre vinter nyheder som er mine favoritter. De fineste bukser og tunika 🙂
 
bukser fra tina wodstrup
tunika fra tina wodstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *