Wallsticker – hvad er wallstickers

hvad er wallstickers

Hvad er wallstickers?

Wallstickers er en populær vægdekoration og det kan jeg godt forstå. Det giver masser af muligheder i boligindretningen om det er på vægge, møbler eller andre genstande du sætter wallstickers på. Wallstickers gør din indretning personlig.

Wallstickers er lidt som et klistermærke. Forskellen er materialet der bruges til wallstickers. Her bruger man PVC (Poly Vinyl Chlorid) som er en folie som fås i flere farver og giver wallstickeren et ensartet og lækkert udseende. PVC fremstilles ved hjælp af råolie og salt (natriumklorid). Folien der bruges til wallstickers er noget af det samme folie som bruges til bilreklamer eller butiksvinduer.

Hvordan laves wallstickers?

Først designer vi motivet i et tegneprogram og gør den klar til at den kan skæres ud. Alle wallstickers bliver udskåret på en højteknologiske printmaskine. Maskinen er med en lille nål som skærer wallstickers motivet ud på folien. Derefter kommer der et større pille arbejde hvor man fjerner alt det overskudende folie omkring wallstickers motivet og til sidst trækker en mælkehvid overføringsfolie over wallstickeren. Så er den klar til dig.

 

Holdbarheden på wallstickers.

Holdbarheden på wallstickers kan variere meget alt efter bestemte forhold som sol, varme, materiale wallstickeren sidder på mm. Men som regel kan de holde 3-5 år. Jeg har fx haft wallstickers på min bil i 6 år hvorefter jeg blev nød til at pille dem af da bilen skulle sælges. Hvis du har været grundig med opsætningen og rengjort dit emne inden du sætter wallstickers op kan de holde i mange år.

 

Hvilken overflader kan wallstickers sidde på.

Wallstickers sidder rigtigt godt på glas og metal. Jo glattere og mere jævn overfladen er, jo bedre sidder de fast. Du kan sætte wallstickers på fliser, borde, vinduer, vægge, møbler, spejle, gipsvægge, køleskabe mm. Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

Dine vægge har forskellige overflader:

Wallstickers kan godt side på:

Glasvæv
Savsmuldtapet (da det er lidt ujævn kan de være svære at sætte op)
Glasfilt
Miljøvæv

Wallstickers klæber ikke godt på:
Tekstiler
Umalet tapet og glasvæv
Vandskuede vægge
Ru overflader som fx træ.

 

Hvordan sætter jeg wallstickers op?

Det er nemmest at være to personer til at sætte wallstickers op hvis du ønsker et godt og holdbart resultat. Afsæt ca. 15-30 min til opsætningen af wallstickers alt efter størrelsen. Du finder en udførelig vejledning til montering af wallstickers HER og hvis du har nogen spørgsmål er du hjertelig velkommen til at kontakte mig på tanja@rosen-lund.dk så kan jeg rådgive dig så du kan få din wallstickers op og hænge.

Se video her hvordan du montere wallstickers:

Hvordan fjerner jeg wallstickers og kan den genbruges?

Du kan nemt pille din wallstickers ned med dine negle, løsen wallstickeren forsigtigt fra emnet. Hvis wallstickeren har siddet på dit emne i lang tid eller et møbel og du er bange for det tager malingen med så varm folien let op med en føntørre så bliver folien mere blød og nemmere at pille ned. Du skal dog være opmærksom på ikke at holde føntørreren for tæt på wallstickeren da folien og væggen kan blive for varm. Hvis du har sat wallsticker op på glas eller en metalplade kan det være nemmere at fjerne wallsticker med en komfurskraber da det kan sidde rigtigt godt fast og du kan nemt skrabe wallstickeren af.

Du kan som udgangspunkt ikke genbruge eller flytte en wallsticker da de tit er svære at få ned i et helt stykke. Det er også et hårdt arbejde at flytte hver enkel bogstav i en wallsticker tekst og sætte dem lige op på væggen igen. Klisteret som er bag på wallstickeren vil heller ikke klister så meget når de er blevet brugt en gang. Dog har jeg hørt fra et par kunder at det er lykkes for dem at flytte mindre wallstickers til et nyt sted. 

Kan jeg få lavet min egen wallstickers?

Ja det kan du godt. Men vi laver ikke kopier, logoer og design. fx en blomst du har fundet på nettet.  Vi skal vide nogle enkelte ting inden vi går i gang. Når vi har fået alle oplysninger fra dig så laver vi et udkast i vores program som vi tager et billede af og mailer til dig med mål og pris. Så kan du se hvordan det vil se ud og hvis du har nogen ændringer så kan vi sammen få wallstickeren rettet til, så den er som den skal være. Når du har godkendt wallstickeren får du et konto nummer hvortil du kan du overføre pengene for wallstickeren. Når pengene er modtaget sætter vi maskinen i gang med at lave din wallsticker og sender den af sted til dig. Der kan gå 1-3 hverdage. Bemærk: Der er ingen fortrydelsesret på speciel designet wallstickers. Du kan se mere om design af egen wallsticker HER.

Tips & Tricks til wallstickers:

Ved vægge der er malet med høj glans kan det nogen gange være sværere at få wallstickeren til at sidde fast på væggen, prøv at varme wallstickeren let op med en føntørre når du har taget den af bagpapiret så bliver den mere blød og klister lidt mere. 

Hvor ser jeg mål på wallsticker på hjemmesiden?

Når du klikker ind på en wallsticker skal du trykke på knappen Yderligere information. Så står målene der.

Hos Rosen-lund.dk finder du et spændende udvalg af wallstickers, wllstickers citater, wallstickers motiver, wallstickers tekster på flere sprog mm. Vi laver mange wallstickers i fransk landstil med krummerelure. Alle de wallstickers du finder på Rosen-lund.dk kan opsættes på de fleste overflader som tapeter, glasvæv, spejle, fliser og møbler. Når du bliver træt af din wallsticker og ikke ønsker at have den hængende længere, kan du nemt pille den ned igen.

Tag et kig ind på Rosen-lund og få masser af boliginspiration til de tomme vægge eller møbler som trænger til nyt liv. Hvis du vil kunne flytte rundt med din wallsticker kan du male en træplade eller et lærred og sæt din wallstickers derpå. Det er en rigtig god ide med vores julewallstickers så du kan gemme juleopskriften på pebernødder som er en rigtig sød måde at julepynte sit køkken på. Du finder også mange wallstickers citater med gode ordsprog som kan betyde noget forskelligt for os alle, alt efter hvor man er henne i livet. Bl.a. wallstickeren Dance like nobody is watcing som er en super flot wallsticker med et godt budskab eller husregler til familien. Vi har også mange søde wallstickers sange og citater til børneværelset. Du kan vælge mellem mange flotte farver som passer til indretningen på værelset. Pynt de søde wallstickers citater eller skuffer og skabslåger med flotte wallstickers motiver som blade og bondegårdsdyr. Når indretningen på børneværelset skal skiftes ud kan du nemt finde nye skønne børnewallstickers på Rosen-lund.dk til gode priser så værelset får nyt liv. For at se de nyeste wallstickers der er kommet på hjemmesiden så tag et kig under Nyheder, her finder du altid de nyeste varer.

Finder du ikke lige det du leder efter så kan vi lave en wallsticker tekst lige som du ønsker den. Se mere under Design din egen tekst. Her skal vi bruge dine ønsket mål og skrifttype på wallstickeren og så modtager du et designforslag på mail fra os.

Rigtig god fornøjelse med at handle på Rosen-lund.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *