Pynt med smukke julekugler

julekugler

Julekalender d. 4 december 2017

Pynt med smukke julekugler

Pynt med smukke julekugler

Julekugler behøver bestemt ikke altid at hænge på juletræet og være juletræspynt – her viser jeg hvordan du kan pynte med de store flotte julekugler fra Riviera Maison i vinduet. Julekuglerne er faktisk større end man sådan lige regner med og med den størrelse er det perfekt til de lidt større steder og her vil jeg pynte med dem i mit vindue i spisestuen.

Jeg har fundet en gren i skoven som jeg har hængt op i vindueskarmen. På grenen hænger jeg de smukke julekugler ned fra så de kan give masser af julehygge. Jeg har bundet noget gran på en ståltråd som jeg har snoet løst omkring grenen. Du kan evt. også hænge en lyskæde til batterier omkring grenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *