Pynt med smukke terriner

Rosenlund blog

Jeg har en stor kærlighed til terriner. Nye som gamle hvis bare de har en smuk lille detalje som siger mig noget, ja så er de på vej hjem til mig i mit vitrineskab. Terriner, kurve og vaser kommer jeg næsten altid hjem med efter en shoppe tur eller fra et loppemarked selvom jeg med tiden er blevet lidt mere kræsen for hvad jeg skal have med hjem. For de tager jo lidt plads.

terrin

Men de nye fine terriner fra Jeanne d´arc Living er virkelig flotte. Jeg er helt vilde med dem. Have dem stående fremme på kommoden, en hylde, som en borddekoration på spisebordet. De er så smukke med blomster i, forårsløg eller lav en blomsterdekoration med oaise og afskåren blomster i,  små loppe ting som gamle aviser rullet sammen, et par gamle briller, blonder, tørret dadler som jeg har lagt i en af mine de store terriner.

De små terriner vil være rigtig søde som portionsanretning med dejlig varm suppe i til gæster.

pynt med terriner

lille terrin

pynt med terriner

Lille terrin 159.-

Stor terrin 559.-

Ha en dejlig søndag 🙂

Kærlig hilsen Tanja

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *